Advies nodig? 0113 - 384019

Ecopets Krachtige Kooireiniger

Ecopets Krachtige Kooireiniger

Ecopets Krachtige Kooireiniger is een allround reiniger voor kooien, benches, stallen en andere dierverblijven. Door krachtige ontvettende werking worden dierenverblijven ontdaan van uitwerpselen en huidvetten.

Inhoud: 750 ml

nú € 12,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Ecopets Krachtige Kooireiniger is een allround reiniger voor kooien, benches, stallen en andere dierverblijven op basis van eucalyptus. Door krachtige ontvettende werking worden dierenverblijven ontdaan van uitwerpselen en huidvetten en is het product uitermate geschikt voor stallen en trailers. Lees meer

Ecopets Krachtige Kooireiniger is een allround reiniger voor kooien, benches, stallen en andere dierverblijven op basis van eucalyptus. Door krachtige ontvettende werking worden dierenverblijven ontdaan van uitwerpselen en huidvetten en is het product uitermate geschikt voor stallen en trailers.

Deze krachtige kooireiniger bevat eucalyptus olie. Deze plant bevat van nature een aromatische olie die ongewenste elementen weert en zo een krachtig en langdurig reinigingsresultaat geeft. Het neutraliseert de ammoniakgeur van urine waarna de kooireiniger na gebruik een heerlijke eucalyptusgeur achterlaat. Bovendien ervaren dieren de geur van eucalyptus als rustgevend, waardoor het verblijf als vertrouwde omgeving zal worden herkend.

Gebruiksaanwijzing:

Spray de kooireiniger in de te reinigende kooi of verblijf. Laat de oplossing inweken tot de vervuiling loslaat. Hardnekkig vuil eventueel los steken en vervolgens de kooi of het verblijf uitspoelen.

Lees minder

EAN code 8718403360776
Artikelnummer 21362