Advies nodig? 0113 - 384019

Barn-I Kruidenhooi Wortel - Echinacea

Barn-I Kruidenhooi Wortel - Echinacea

Barn-i Kruidenhooi is een aanvullende diervoeding van hooi met heerlijke kruiden. Deze kruiden hebben een heilzame werking. Barn-i Kruidenhooi is verkrijgbaar in verschillende smaken.

nú € 2,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

In de natuur zijn konijnen en andere kleine knaagdieren een groot gedeelte van de dag bezig met het verzamelen van hun voeding. Zij zijn in staat om in ieder seizoen een gevarieerd menu samen te stellen, precies wat het dier nodig heeft. Een tam konijn of knaagdier is voor zijn voeding afhankelijk van zijn verzorger. Deze heeft dan ook de zware taak de juiste keuzes te maken. Om uw keuzes wat te vergemakkelijken heeft Barn-i aan zijn premium rusvoeder kruiden toegevoegd, zoals uw huisdier dat in de vrije natuur ook zou opzoeken. Naast de keuze van de eerste kwaliteit weidehooi, is rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de kruiden. U kunt naar wens variëren tussen de verschillende smaken. Zorg iedere dag, naast zijn dagelijkse voeding, voor voldoende vers kruidenhooi en vers water om uw huisdier in topconditie te houden. ... Lees meer

In de natuur zijn konijnen en andere kleine knaagdieren een groot gedeelte van de dag bezig met het verzamelen van hun voeding. Zij zijn in staat om in ieder seizoen een gevarieerd menu samen te stellen, precies wat het dier nodig heeft. Een tam konijn of knaagdier is voor zijn voeding afhankelijk van zijn verzorger. Deze heeft dan ook de zware taak de juiste keuzes te maken. Om uw keuzes wat te vergemakkelijken heeft Barn-i aan zijn premium rusvoeder kruiden toegevoegd, zoals uw huisdier dat in de vrije natuur ook zou opzoeken. Naast de keuze van de eerste kwaliteit weidehooi, is rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de kruiden. U kunt naar wens variëren tussen de verschillende smaken. Zorg iedere dag, naast zijn dagelijkse voeding, voor voldoende vers kruidenhooi en vers water om uw huisdier in topconditie te houden. Om het kruidenhooi vers te houden, is de verpakking handig te hersluiten door middel van een clipje. Met Barn-i kruidenhooi maakt u een verantwoorde keuze: gezond genieten!

Verkrijgbaar in verschillende smaken:
- Goudsbloem & Brandnetel
- Kamille & Paardenbloem
- Rozenbottel & Mint
- Wortel & Echinacea
- Korenbloem en Berkenblad

Lees minder

EAN code 8715207030096
Artikelnummer B03009