Advies nodig? 0113 - 384019

Barn-I Kruidenhooi Goudsbloem - Brandnetel

Barn-I Kruidenhooi Goudsbloem - Brandnetel

Het Barn-i Kruidenhooi is hooi dat verrijkt is met de heerlijke kruiden brandnetel en goudsbloemen paardenbloem. Deze kruiden hebben een heilzame werking.

Inhoud: 500 gram

nú € 3,19
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Waar een konijn in de natuurlijk een groot gedeelte van de dag bezig is met het verzamelen van zijn voeding, is een tam konijn afhankelijk van u hem voorschotelt. Zij zijn in staat om in ieder seizoen een gevarieerd menu samen te stellen, precies wat ze nodig hebben. U moet dus als verzorger in de plaats van het konijn de keuzes maken. Om uw keuzes wat te vergemakkelijken, heeft Barn-i aan zijn premium ruwvoeder kruiden toegevoegd. Zo kunt u de voeding samenstellen zoals uw huisdier dat in de vrije natuur ook zou bereiden. Lees meer

Waar een konijn in de natuurlijk een groot gedeelte van de dag bezig is met het verzamelen van zijn voeding, is een tam konijn afhankelijk van u hem voorschotelt. Zij zijn in staat om in ieder seizoen een gevarieerd menu samen te stellen, precies wat ze nodig hebben. U moet dus als verzorger in de plaats van het konijn de keuzes maken. Om uw keuzes wat te vergemakkelijken, heeft Barn-i aan zijn premium ruwvoeder kruiden toegevoegd. Zo kunt u de voeding samenstellen zoals uw huisdier dat in de vrije natuur ook zou bereiden.

Naast de keuze van een hoge kwaliteit weidehooi, is er rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de kruiden. U kunt naar wens variëren tussen de verschillende smaken. Zorg iedere dag, naast de dagelijkse voeding, voor voldoende vers kruidenhooi en vers water om uw huisdier in topconditie te houden. Om het kruidenhooi vers te houden, is de verpakking handig hersluitbaar. Met Barn-i kruidenhooi maakt u een verantwoorde keuze: gezond en gevarieerd genieten!

Verkrijgbaar in verschillende smaken:
- Goudsbloem & Brandnetel
- Kamille & Paardenbloem
- Rozenbottel & Mint
- Wortel & Echinacea

Lees minder

EAN code 8715207030102
Artikelnummer B03010