Advies nodig? 0113 - 384019

Barn-I Kruidenhooi Goudsbloem - Brandnetel

Barn-I Kruidenhooi Goudsbloem - Brandnetel

Barn-i Kruidenhooi is een aanvullende diervoeding van hooi met heerlijke kruiden. Deze kruiden hebben een heilzame werking. Barn-i Kruidenhooi is verkrijgbaar in verschillende smaken.

nú € 2,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

In de natuur zijn konijnen en andere kleine knaagdieren een groot gedeelte van de dag bezig met het verzamelen van hun voeding. Zij zijn in staat om in ieder seizoen een gevarieerd menu samen te stellen, precies wat het dier nodig heeft. Een tam konijn of knaagdier is voor zijn voeding afhankelijk van zijn verzorger. Deze heeft dan ook de verantwoordelijke taak de juiste keuzes te maken. Om uw keuzes wat te vergemakkelijken heeft Barn-i aan zijn premium rusvoeder kruiden toegevoegd, om een voeding samen te stellen zoals uw huisdier dat in de vrije natuur ook zou bereiden. Naast de keuze van een hoge kwaliteit weidehooi, is er rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de kruiden. U kunt naar wens variëren tussen de verschillende smaken. Zorg iedere dag, naast de dagelijkse voeding, voor voldoende vers kruidenhooi en vers wat... Lees meer

In de natuur zijn konijnen en andere kleine knaagdieren een groot gedeelte van de dag bezig met het verzamelen van hun voeding. Zij zijn in staat om in ieder seizoen een gevarieerd menu samen te stellen, precies wat het dier nodig heeft. Een tam konijn of knaagdier is voor zijn voeding afhankelijk van zijn verzorger. Deze heeft dan ook de verantwoordelijke taak de juiste keuzes te maken. Om uw keuzes wat te vergemakkelijken heeft Barn-i aan zijn premium rusvoeder kruiden toegevoegd, om een voeding samen te stellen zoals uw huisdier dat in de vrije natuur ook zou bereiden. Naast de keuze van een hoge kwaliteit weidehooi, is er rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de kruiden. U kunt naar wens variëren tussen de verschillende smaken. Zorg iedere dag, naast de dagelijkse voeding, voor voldoende vers kruidenhooi en vers water om uw huisdier in topconditie te houden. Om het kruidenhooi vers te houden, is de verpakking handig hersluitbaar. Met Barn-i Kruidenhooi maakt u een verantwoorde keuze: gezond genieten!

Verkrijgbaar in verschillende smaken:
- Goudsbloem & Brandnetel
- Kamille & Paardenbloem
- Rozenbottel & Mint
- Wortel & Echinacea

Lees minder

EAN code 8715207030102
Artikelnummer B03010