Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Soort
Filter op Materiaal
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Hondenbenches

Op zoek naar hondenbench voor uw hond? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment hondenbenches vindt u altijd het product dat bij uw hond past. Een hondenbench is onmisbaar bij het opvoeden van een puppy. Maar ook voor oudere honden is een bench hét vertrouwde plaatsje voor uw hond. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze hondenbenches zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar hondenbench voor uw hond? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment hondenbenches vindt u altijd het product dat bij uw hond past. Een hondenbench is onmisbaar bij het opvoeden van een puppy. Maar ook voor oudere honden is een bench hét vertrouwde plaatsje voor uw hond. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze hondenbenches zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Benches in alle kleuren, maten en materialen

In onze webshop hebben wij alle soorten hondenbenches die u maar kunt bedenken. Of het nu gaat om een zwarte bench, opvouwbare bench, of een nylon autobench; wij hebben het allemaal voor u. Een nylon hondenbench wordt ook wel lichtgewicht bench genoemd door het handzame gewicht. De metalen benches hebben een kunststof of zinken bodem en zijn handig in gebruik, snel af te breken en eenvoudig mee te nemen. De metalen hondenbenches zijn verkrijgbaar in zwart op zink kleurig in wel 6 verschillende maten. 

Een puppy bench voor uw nieuwe hond!

Eén van de eerste dingen die moet gebeuren wanneer u heeft besloten om een hond aan te schaffen, is een bench te kopen. En in onze webshop heeft u hier voldoende keuze in. Of het nu gaat om een bench voor chihuahua of om een bench labrador; Wij kunnen u er aan helpen. In de meeste gevallen is een bench in het begin veel te groot. Maar daar hebben wij een oplossing voor.  Een tussenschot kan in dit geval een goede oplossing zijn. Dit traliewerk tussenschot kunt u gemakkelijk verplaatsen, zodat de bench elke keer iets groter gemaakt kan worden. U zit dan niet met dubbelde aanschafkosten omdat u niet eerst een puppy bench moet kopen en vervolgens een grotere maat. U koopt direct de juiste maat.

Auto bench voor veilig vervoer van uw huisdier

Naast normale hondenbenches heeft Dierenverblijf.com ook een breed assortiment autobenches. Een autobench of transportbench is speciaal ontworpen om uw hond veilig te vervoeren in de auto, vliegtuig, trein of boot. Er zijn veel verschillende varianten. Metaal, kunststof of aluminium zijn de meest voorkomende materialen die voor de hondenbenches gebruikt worden. Naast de metalen benches, hebben wij veel keuze in kunststof hondenbenches. Deze vervoersboxen komen uit de Atlas-serie en zijn ook volledig goedgekeurd voor vliegreizen en bootreizen. Dat is het fijne van een Atlas bench: auto, vliegtuig of boot. Het is veilig genoeg, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan.

Goedkope hondenbench kopen

Bij Dierenverblijf koopt u de beste hondenbenches voor de laagste prijs. Door het grote assortiment, eigen import en ruime voorraden kunnen wij hondenbenches leveren voor de laagste prijs. Hierbij levert u niets in de op kwaliteit van de bench! Alle puppy- en hondenbenches zijn van topkwaliteit. Naast een bench is het mogelijk direct alle overige benodigdheden voor uw hond mee te bestellen. Vanaf € 50,- is de verzending gratis in Nederland en België. 

Inklappen

Lees meer

Hondenbenches Er zijn 49 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw