Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenbench

Uw hond verdient het allerbeste. Of het nou gaat om voeding, aandacht of een heerlijke plek om tot rust te komen. Het zoeken naar een nieuwe hondenbench is dan ook niet iets dat u zomaar even tussendoor doet. Het wikken en wegen van voors en tegens kan even duren, zo weten we inmiddels uit ervaring. En met recht, want uw nieuwe bench moet een plek worden waar de hond zich prettig voelt.

Hondenbench Er zijn 51 producten

Om die reden beschikt Dierenverblijf over een zo groot en breed mogelijk assortiment aan hondenbenches. Wat uw eisen ook zijn, u zult bij ons altijd iets vinden dat precies aan uw wensen voldoet. Van een metalen bench tot een kunstof of nylon bench en van autobenches tot opvouwbare varianten: bij ons vindt u het allemaal. Uiteraard tegen een scherpe prijs!

Waarom een hondenbench kopen?

Een hondenbench is ideaal, voor zowel uzelf als voor de hond. Vaak wordt de associatie met een kooi opgeroepen, maar dat is echter totaal niet het geval. De bench moet juist een plek gaan worden waar de hond zich veilig voelt. Het is zijn eigen, fijne warme plekje binnen uw huis. Door de hond rustig aan de bench te laten wennen, zal het idee van opgesloten te zijn snel verdwijnen.

Overdag kunt u bijvoorbeeld het deurtje van de hondenbench open laten staan. Plaats ook altijd wat eten en drinken in de bench. De plek zal dan al snel prettige associaties gaan oproepen bij de hond. Mocht u het hok(je) dan een keer moeten gebruiken om uw huisdier te vervoeren, dan zal dat moeiteloos gaan. Het dier voelt zich veilig en comfortabel in zijn eigen kleine territorium, zelfs met het deurtje dicht.

Zeer populair: de nylon hondenbench

Welke hondenbench moet u kopen? Zoals we al zeiden, is het maken van een keuze niet eenvoudig. U weet immers nooit hoe de hond zal reageren op een nieuw stulpje. Zeer populair binnen ons assortiment is echter de nylon hondenbench. Deze is verkrijgbaar in meerdere maten en uitvoeringen, zodat er voor ieder type hond en voor ieder ras wel iets te vinden is.

Deze Maelson Bench XXL is bijvoorbeeld van alle gemakken voorzien voor grote, stoere honden. Hij kan worden gebruikt als kamerkennel, maar ook op reis en in de auto. De  Maelson XXL is licht in gewicht, daardoor simpel te vervoeren en snel weer in te klappen. Ook altijd erg prettig: de aanwezigheid van een uitwasbaar kussen. Dat vinden de dieren heerlijk! De Maelson is ook verkrijgbaar in kleinere uitvoeringen.

Een hondenbench voor in de auto

Bij het kopen van een hondenbench is het verstandig om rekening te houden met het vervoer van uw hond. Tijdens feestdagen, vakanties of familiebezoekjes is dat namelijk vaak aan de orde. Binnen ons aanbod vindt u speciale autobenches, maar u kunt ook bij uw favoriete bench kijken of deze geschikt is voor autovervoer. Dat staat per product afzonderlijk vermeld.

Heeft u meerdere honden? Dan kunt u een autobench kiezen met meer ruimte. We verkopen ook tussenwanden, waarmee u heel eenvoudig een afscheiding kunt creëren. Tijdens een hobbelige reis hoeven de honden dan niet letterlijk en figuurlijk op elkaars lip te zitten. Uiteraard is ook de veiligheid belangrijk. De meeste autobenches beschikken daarom over veiligheidsgordels.

Slim en snel online hondenbench kopen

Dierenverblijf levert de service die u mag verwachten: snel, adequaat en deskundig. Wilt u voor uw bestelling van de hondenbench eerst honderd procent zeker zijn van wat u koopt? Ook dat snappen we! Kom dan eens langs in onze grote showroom in Kruiningen. U heeft dan ook alle gelegenheid om vragen te stellen en de bench rustig te bekijken.

De benches worden altijd uit eigen assortiment geleverd. Dat betekent dat de tijd tussen bestelling en verzending zeer kort is. Wanneer u bij ons voor werkdagen op 17.00 bestelt, dan verzenden wij het pakket nog dezelfde dag. In de regel heeft u uw hondenbench dan binnen 1 à 2 werkdagen in huis.

Lees meer

Onze hardlopers. De meest populaire producten!