Advies nodig? 0113 - 384019

Hondensnacks kopen

Op zoek naar hondensnacks? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen. Natuurlijke, gezonde, verse en hypoallergene hondensnacks: bij Dierenverblijf is het allemaal mogelijk! Voor ieder moment en voor iedere hond vindt u bij ons de juiste snack. Bekijk snel ons complete aanbod hondensnacks op onze webshop!

Hondensnacks Er zijn 266 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Hondensnacks in soorten en maten

Hondensnacks zijn niet alleen lekker, hondensnacks zijn, mits verantwoord gedoseerd, ook goed voor uw hond! Het kauwen op de hondensnacks komt ook het gebit ten goede! Hondensnacks zijn bij Dierenverblijf verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor harde of zachte hondensnacks, hondensnacks met vlees of vis, gedroogde hondensnacks, enzovoorts! Omdat we groot voorstander zijn van gezond verwennen, is Dierenverblijf het adres waar u terecht kunt voor gezonde hondensnacks.

Hondenkoekjes

Ook hondenkoekjes zijn lekkere snacks voor uw hond. Hondenkoekjes zijn verkrijgbaar in zakken, maar ook in handige potverpakkingen. Bij ons kunt u ook hypoallergene hondenkoekjes kopen. Denk hierbij aan de Doggy Chips Potato Pad. Dit zijn natuurlijke hypoallergene koekjes voor de hond. U kunt uw hondenkoekjes zomaar aan uw hond geven, maar u kunt ook gebruikmaken van bijvoorbeeld de Kong Classic. Dit is hondenspeelgoed waar u hondenkoekjes in kunt doen.

Hondensnacks kopen bij Dierenverblijf

Bij het kopen van hondensnacks bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u alle soorten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer