Advies nodig? 0113 - 384019

Bench 2-deurs Zwart - 60x45x50

Met deze metalen hondenbench creëert u voor uw hond een veilige rustplaats, waar uw hond zicht altijd in terug kan trekken. Deze bench heeft twee deuropeningen, een lade en een handvat om de bench makkelijk te verplaatsen.

Afmetingen: 60x45x50 cm.

nú € 36,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Om ongewenst gedrag te voorkomen is het fijn voor een hond om een plek te hebben waar hij zich terug kan trekken wanneer hij dat wil. Een kamerbench moet daarom altijd goed te bereiken zijn en moet niet gebruikt worden als straf. Geef de hond iets lekkers in de bench, zodat hij ook niet... Lees meer

Om ongewenst gedrag te voorkomen is het fijn voor een hond om een plek te hebben waar hij zich terug kan trekken wanneer hij dat wil. Een kamerbench moet daarom altijd goed te bereiken zijn en moet niet gebruikt worden als straf. Geef de hond iets lekkers in de bench, zodat hij ook niet bang hoeft te zijn. De bench wordt zo geassocieerd als een fijne eigen plek.

Leg in de kamerbench altijd een benchkleed of vetbed. Dit geeft extra warmte en neemt de geur van de hond aan zodat dit een vertrouwd gevoel geeft. Rubberen benchvoetjes zijn aan te raden wanneer u de bench op een houten vloer, parket of laminaat plaatst. De kamerbench kan namelijk krassen veroorzaken en met de rubberen benchvoetjes voorkomt u dit!

Kies de juiste maat voor uw hond.                                                                                                                                                                        Let op: onderstaande tabel is een richtlijn. Voor sommige hondenrassen heeft u voor een reu een grotere maat nodig dan voor een teef.

Maat bench Hondenras
45x30x38 Minihondjes
60x45x50 Malteser, Jack Russel, Border Terrier
76x49x55 Beagle, Whippet, Cocker Spaniel, Engelse Staffordshire Bull, Terrier
91x57x64 Border Collie, Siberian Husjy, Golden retriever, Labrador Retriever,
107x69x78 Samoyed, Rottweiler, Irish Setter, German Shepherd
122x75x84 St. Bernard, Weimaraner, Dobermann

Lees minder

Afmetingen: 60x45x50 cm
EAN code 8718868997623
Artikelnummer 96936
Materiaal Metaal
Kleur Zwart

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Bench Maison met schuifdeur - 61 cm

Bench Maison is een zwarte metalen bench met ee...