Advies nodig? 0113 - 384019

Nylon bench

Op zoek naar een nylon hondenbench voor in de auto? Bij Dierenverblijf bent u bij ons aan het juiste adres! Deze benches zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren, zodat er altijd wat voor u bij moet zitten! Bekijk snel ons aanbod nylon benches voor honden op onze webshop! 

Nylon bench Er zijn 11 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Nylon reisbench

Populaire benches zijn de reisbenches van Maelson en Beeztees. Omdat deze benches zijn gemaakt van nylon, zijn ze gemakkelijk te vervoeren. Nylon is namelijk erg licht materiaal. Hierdoor zijn deze benches ideaal als reisbench. Daarnaast zijn ze erg geschikt als reisbench, omdat ze makkelijk en snel af te breken en op te zetten zijn. De reisbenches hebben een opening aan de voor-, boven- en zijkant. Bij de reisbenches van Maelson kunnen alle openingen afgedekt worden, zodat de hond tijdens het reizen meer privacy heeft. In deze benches zit ook een binnenkussen voor meer comfort. Dit kussen is te verwijderen en uit te wassen.

Nylon hondenbench bij Dierenverblijf

Bij Dierenverblijf kunt u eenvoudig uw nylon hondenbench online bestellen. U kunt rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle soorten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 online bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer