Advies nodig? 0113 - 384019

Kunststof bench

Op zoek naar een kunststof hondenbench? Kom eens een kijkje nemen in ons assortiment! Kunststof hondenbenches zijn verkrijgbaar voor grote honden en kleine honden. Daarnaast zijn ze ook te verkrijgen in verschillende soorten: kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod kunststof benches voor honden

Kunststof bench Er zijn 8 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Kunststof benches van Ferplast

Een groot deel van onze kunststof benches is van het merk Ferplast. De vervoersbenches zijn van de Atlas-serie. Deze grote serie bevat benches voor kleine honden, maar ook voor grote honden. Daarnaast zijn er ook nog verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er benches met de opening aan de korte zijde, maar ook aan de lange zijde. Een voordeel van de kunststof hondenbenches van Ferplast is dat er voor verschillende van deze benches speciale tussenwanden te verkrijgen zijn.

Baron Benches

Een andere serie is de Baron-serie. Dit zijn kunststof benches voor honden van het merk Duvo+. Deze benches van duurzaam kunststof hebben allemaal een metalen deur in de opening aan de lange zijde. Deze benches zijn verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote honden.

Kunststof hondenbench kopen bij Dierenverblijf

Bij Dierenverblijf kunt u eenvoudig een kunststof bench voor de hond online bestellen. U kunt rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle soorten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 online bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer