I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27-04 de hele dag gesloten
Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Wat heb je nodig voor een puppy?

Lief, schattig en een beetje ondeugend, een puppy is het allemaal! Natuurlijk wil je jouw puppy de beste start geven, maar wat heb je daarvoor nodig? Je leest het in deze blog!

Puppyspeelgoed, een puppy halsband, een kauwbot voor de pup en andere benodigdheden: een puppy vraagt om veel aandacht én spullen.

Benodigdheden pup

Elke pup heeft een aantal basisbenodigdheden nodig. Zo heb je een puppy halsband of tuigje nodig om veilig met de puppy te kunnen wandelen en zorgt een kauwbot voor de pup ervoor dat je kleine viervoeter leert om niet in andere spullen te bijten. Ook een puppyren is onmisbaar. De puppyren is een veilige plek waar de puppy kan spelen en slapen. De ren geeft je zo tijd voor jezelf en rust aan de pup.

Puppyspeelgoed

Spelen, elke puppy is er dol op! Om te zorgen dat de pup veilig kan spelen is er speciaal puppyspeelgoed verkrijgbaar. Dit speelgoed is extra zacht voor de kleine puppytandjes en puppybek. De merken Kong en Beeztees hebben veel puppy speeltjes, zoals het puppy trainingsspel Riff en het trek- en apporteerspeeltje Kong Wubba Puppy.

Ook een knuffel vinden veel puppy’s leuk en fijn. Voor pups zijn er speciale knuffels gemaakt die je kan opwarmen of die een hartslag hebben. Zo lijkt het voor de pup net alsof hij of zij bij de moeder of broertjes of zusjes ligt. Populaire puppyknuffels met warmte en/of een hartslag zijn de knuffels van Cozy Dog en Little Buddy.  

Puppyvoer

Groeien, lekker spelen en veel leren: een pup heeft het er maar druk mee. Voer dat is afgesteld op de behoeften van de pup is dan ook erg belangrijk! Zo heeft een pup meer calcium nodig voor de ontwikkeling van sterke botten, soepele gewrichten en sterk kraakbeen en kunnen bepaalde stoffen bijdragen aan een beter leervermogen. Bij Dierenverblijf vind je daarom puppyvoer van onder meer de populaire en betrouwbare merken Royal CaninHill’sPrins PetfoodsProfine, Wellness CORERiverwood en Renske.

Vragen en deskundig advies

Met deze basisbenodigdheden kom je al een heel eind. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere spullen voor de pup, zoals puppyshampoo, anti-parasiet middelen en puppymanden. Kijk rustig eens rond op onze website https://www.dierenverblijf.com/ of in onze grote dierenspeciaalzaak Dierenverblijf en ontdek ons grote assortiment voor de pup!

Heb je vragen over het kopen van benodigdheden voor de pup? Of wil je deskundig advies krijgen? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak. Onze dierenspecialisten helpen je graag.

Bel onze dierenspecialist op 0113 – 38 40 19 of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak Dierenverblijf aan Weihoek 16, 4416 PX in Kruiningen (Zeeland).

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist