Advies nodig? 0113 - 384019

Kong Puppy

Kong Puppy is speciaal ontwikkeld om pups door de periode van kauwen en tanden wisselen heen te helpen. De Kong Puppy is gemaakt van een wat zachter en flexibel rubber wat het tandvlees "masseert". Als extra verlichting voor pijnlijk tandvlees van wisselende pups kunt u de gevulde Kong even in de koelkast leggen.

Let op: dit product wordt assorti geleverd, hierdoor is kleurkeuze niet mogelijk.

nú € 7,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

KONG is al meer dan 30 jaar een van de bekendste en populairste merken van speeltjes voor honden. Dit stuiterende rubberen speelgoed is ideaal voor honden die graag kauwen. Door de speciale vorm van de Kong stuitert het hondenspeelgoed onberekenbaar en traint het zo zijn concentratie en coördinatie.Speel- en jachtinstinct worden daardoor bevorderd. Ook te vullen met brokjes of lekkernijen. Kan in de vaatwasmachine (bovenin de machine plaatsen in verband met het hete water onderin de machine). Lees meer

KONG is al meer dan 30 jaar een van de bekendste en populairste merken van speeltjes voor honden. Dit stuiterende rubberen speelgoed is ideaal voor honden die graag kauwen. Door de speciale vorm van de Kong stuitert het hondenspeelgoed onberekenbaar en traint het zo zijn concentratie en coördinatie.
Speel- en jachtinstinct worden daardoor bevorderd. Ook te vullen met brokjes of lekkernijen. Kan in de vaatwasmachine (bovenin de machine plaatsen in verband met het hete water onderin de machine).

De Kong puppy:

- is speciaal ontworpen voor puppy's
- masseert het tandvlees
- is gemaakt van het legendarische natuurlijke Kong rubber

De Kong Puppy is verkrijgbaar in drie maten en kan tot de leeftijd van 9 maanden worden gebruikt.


Small (voor teckel, poedel...)

Medium (voor border collie, spinger spaniel...)
Large (voor labrador, boxer..)

Alle Kong producten zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn sterk door zijn elastische kracht. Echter ook Kong producten kunnen kapot gaan en zijn niet onverwoestbaar.

Lees minder

Materiaal Rubber
Kleur Roze, Blauw
EAN
Artikelnummer