Advies nodig? 0113 - 384019

Premium Care Puppy Small & Medium 3kg

Premium Care Puppy Small & Medium 3kg

Een volledige voeding die voldoet aan de hogere voedingsbehoeften van pups van de kleine en middelgrote rassen. Geschikt voor pups van 2 tot 12 maanden met een volwassen gewicht tot 25kg.

Inhoud: 3KG

nú € 13,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

In de voeding van Premium Care zit een hoog energie gehalte en zijn extra bouwstoffen opgenomen. Daarnaast zijn de calcium- en fosfor gehalte speciaal afgestemd op een gezonde ontwikkeling van gewrichten en botten. Lees meer

In de voeding van Premium Care zit een hoog energie gehalte en zijn extra bouwstoffen opgenomen. Daarnaast zijn de calcium- en fosfor gehalte speciaal afgestemd op een gezonde ontwikkeling van gewrichten en botten.

De vorm en de grootte van de brokjes zijn zo gemaakt dat het gemakkelijk door de pup gegeten kan worden. De speciaal gekozen ingrediënten zorgen voor een hoge verteerbaarheid. Hierdoor kan de voeding ook gegeven worden aan pups met een gevoelige spijsvertering.

Omega 3 en 6 zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht en houden dit in topconditie. Ook het toegevoegde Yucca extract heeft een positieve werking: Het vermindert de geur van de ontlasting!

Ingrediënten: granen, vlees, dierlijke bijproducten (kip (min30%) en gehydrolyseerd kippen-eiwit), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, ei en eiproducten, vis en visbijproducten, mineralen, biergist, fructo-oligo-sachariden. Aan de voeding zijn geen kleurstoffen toegevoegd.

Analyse: Ruw eiwit 30%, ruw vet 20%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 8%, koper(ll)-sulfaat, koper 5mg/kg, calcium 1,5%, fosfor 1,0%, natrium, 0,3%, magnesium 0,2%

Lees minder

EAN code 5414970041126
Artikelnummer FX99100