Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Hoe gebruik ik een puppyren?

Een puppyren is onmisbaar als je een pup in huis krijgt. De ren geeft je namelijk tijd voor jezelf en rust aan de pup. Maar hoe gebruik je een puppyren en welke puppyren is goed? We vertellen het je in deze blog!

Waarom een puppyren gebruiken?

Krijg je een puppy in huis? Leuk! Wij snappen dat je niet kan wachten totdat jouw kleine viervoeter in huis komt. Maar voordat de puppy komt, is het belangrijk om vast wat maatregelen te treffen zoals een puppyren.

Een puppyren is onmisbaar als je een puppy in huis krijgt. De ren is een veilige plek waar de puppy kan spelen en slapen. Vergelijk het met een babybox. Het voordeel van een ren in vergelijking met een bench is dat de ren ruimer is, waardoor de pup er ook in kan spelen en ravotten. Bovendien kan je ook een plekje maken waar de pup zijn of haar behoefte kan doen. Handig als de pup wat langer alleen moet blijven.

De puppyren wordt vaak gebruikt als de pup even alleen moet blijven, bijvoorbeeld omdat je boodschappen gaat doen. Door de pup in de ren te zetten, kan hij of zij geen spullen kapot maken. Daarnaast is een puppyren ook fijn om te gebruiken als je wel thuis bent. Een kleine pup vraagt namelijk om veel aandacht en moet constant in de gaten worden gehouden. Door de pup in de ren te zetten, heb je even tijd voor jezelf.

Welke puppren is goed?

Er zijn veel rennen voor puppy’s verkrijgbaar. Wij snappen dat dit de keuze niet makkelijker maakt. Belangrijk bij de keuze van een puppyren is dat het materiaal stevig, zwaar en niet kauwbaar is. Puppy’s zijn namelijk heel nieuwsgierig en kauwen het liefst overal in. Dit gedrag wil je natuurlijk voorkomen, want als de pup in de ren zit wil je hem of haar niet constant in de gaten hoeven houden. Een goed materiaal is dan ook metaal.

Ook is de maat van de ren belangrijk. Om te voorkomen dat de speelse pup uit de ren springt, moet de ren hoger zijn dan de volgroeide lengte van de pup. Hiervoor kan je de gemiddelde lengte van het hondenras aanhouden.

Weet je niet goed welke puppren geschikt is voor de pup? Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in onze dierenspeciaalzaak. Wij helpen je graag.

Hoe gebruik je een puppyren?

Een puppyren is dus handig om te gebruiken als je even niet op de pup wilt letten of als je even weg moet. De puppyren kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Zorg er wel voor dat de puppyren stevig staat en de pup er niet overheen kan springen of onderdoor kan kruipen.

Door de grotere ruimte is het niet erg als de pup wat langer in de ren moet blijven, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat de pup het merendeel van de dag in de ren zit. Socialisatie is voor een puppy heel erg belangrijk om gezond op te groeien.

De ren kan je indelen in verschillende gebieden. Maak een plekje waar de puppy kan slapen, een plekje waar de pup zijn of haar behoefte kan doen en een speelplek. Zo hoeft de pup zich niet te vervelen. Wel zo leuk!

Bekijk alle puppyrennen hier

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist