Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! shampoo - puppy en kitten

Op zoek naar een extra zachte en kalmerende shampoo voor puppy's en kittens? Kies dan voor de Lief! shampoo - puppy en kitten. Deze shampoo heeft een mild karakter door de PH-neutrale formule met kamille-extract.

Lief! shampoo - puppy en kitten is verkrijgbaar in de varianten 300 ml en 750 ml.

nú € 4,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Lief! shampoo - puppy en kitten is een extra milde shampoo voor pups en kittens. Door de PH-neutrale formule met kamille-extract geeft deze shampoo een mild karakter. De shampoo is geconcentreerd, extra zacht en kalmerend. Hij verfrist, voedt, neemt losse haren weg, verwijdert vieze luchtjes en zorgt voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft. Lees meer

Lief! shampoo - puppy en kitten is een extra milde shampoo voor pups en kittens. Door de PH-neutrale formule met kamille-extract geeft deze shampoo een mild karakter. De shampoo is geconcentreerd, extra zacht en kalmerend. Hij verfrist, voedt, neemt losse haren weg, verwijdert vieze luchtjes en zorgt voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft.

Alle vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat ze met een hand te openen zijn. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN
Artikelnummer