Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Winterbanden voor uw hond!

Het is alweer eventjes herfst, dus dat betekent dat de winter er over een poosje ook weer aankomt. Brrr… Een periode van koude en gladheid staat weer voor de deur. De meeste mensen zullen in die tijd ook de winterbanden weer gebruiken aan de auto. In deze blog gaan we het ook hebben over winterbanden, althans, zo zouden we het kunnen noemen. We gaan het hebben over Paw Wax van Ecopets, oftewel: potenwax. Een fantastisch product. In deze blog leggen we uit waarom het zo fantastisch is! Veel leesplezier!

Bescherming van de hondenpoten

De voetkussentjes van honden hebben in de winter te lijden onder de invloed van pekel, ijs en sneeuw. Hierdoor kunnen de poten van de hond beschadigen. Dit kan voorkomen worden door de potenwax van Ecopets. Deze wax bestaat uit 100% natuurlijke materialen, zoals bijenwas en essentiële oliën. De wax biedt bescherming aan hondenpoten tegen sneeuw en pekel. De wax zorgt ervoor dat het voetje zacht en sneeuwvrij blijft. Deze potenwax bevat geen vaseline. Vaseline verzacht namelijk de kussentjes van de pootjes op zo’n wijze dat ze sneller kunnen beschadigen.

Compact, schoon en zuinig

De potenwax zit in een handige stick die u eenvoudig in uw binnenzak mee kunt nemen. Het lijkt wat het systeem betreft een beetje op labello. Door de waxstaaf omhoog te draaien, is de stick gereed voor gebruik. Een bijkomend voordeel is dat u de pootjes kunt voorzien van de wax zonder dat u zelf vuile handen krijgt. Bij het gebruiken van de wax zorgt de stick ervoor dat u nooit teveel wax gebruikt.

Stabiliteit!

De potenwax van Ecopets is overigens niet alleen handig in de winter. De potenwax is ook erg handig in de zomer. De wax maakt de zolen zacht en soepel. Hierdoor kunnen ze niet uitdrogen en scheuren. Daarnaast is de potenwax erg handig bij een gladde ondergrond. De wax maakt de voetzooltjes wat stroever. Hierdoor krijgen de honden meer grip. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld beter manoeuvreren en gemakkelijker opstaan op gladde vloeren.

Potenwax bij Dierenverblijf

De potenwax is een fantastisch product. U kunt het eenvoudig bestellen bij Dierenverblijf door ‘hierop’ te klikken. Als u op werkdagen voor 17.00uur bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist