Advies nodig? 0113 - 384019

Ecopets potenwax

Ecopets potenwax

De potenwax van Ecopets beschermt en verzorgt de pootjes van uw hond. De potenwax beschermt tegen sneeuw en tegen warm asfalt. Daarnaast geeft de wax extra grip op gladde vloeren. De wax zit in handige, gebruiksvriendelijke en hygiënische stick.

Inhoud: 15 ml.

nú € 3,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De potenwax van Ecopets zorgt ervoor dat er een beschermend laagje op de voetzool aangebracht wordt. Dit gaat verweking van de huid tegen en zorgt dat het voetje zacht en sneeuwvrij blijft. Ook worden de voetjes beschermd tegen uitdrogen en scheuren. Verder maakt de wax de zooltjes stroever. Dit vergemakkelijkt het opstaan en het manoeuvreren op een gladde vloer. Lees meer

De potenwax van Ecopets zorgt ervoor dat er een beschermend laagje op de voetzool aangebracht wordt. Dit gaat verweking van de huid tegen en zorgt dat het voetje zacht en sneeuwvrij blijft. Ook worden de voetjes beschermd tegen uitdrogen en scheuren. Verder maakt de wax de zooltjes stroever. Dit vergemakkelijkt het opstaan en het manoeuvreren op een gladde vloer.

De potenwax zit in een handige stick die u eenvoudig in uw binnenzak mee kunt nemen. Door de waxstaaf omhoog te draaien, is de stick gereed voor gebruik. Een bijkomend voordeel is dat u de pootjes kunt voorzien van de wax zonder dat u zelf vuile handen krijgt.

De wax is een samenstelling met 100% natuurlijke materialen. Deze potenwax bevat geen vaseline. Vaseline verzacht namelijk de kussentjes van de pootjes, waardoor ze sneller kunnen beschadigen.

Samenstelling:

Cera  Alba (Beeswax), Jojoba-wax, Ricinus Communis (Castor oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Triticum Vulgare (Wheatgerm oil), Calendula officinalis (Calendula), Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Tea Tree, Rosmarinus officinalis (Rosemary).

Lees minder

EAN code 8718403360639
Artikelnummer 21365