Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenspeeltjes kopen

Op zoek naar speelgoed en trainingsartikelen voor uw hond? U raadt het al: bij Dierenverblijf bent u ook daarvoor aan het goede adres! Ons speelgoed levert gegarandeerd urenlang speelplezier op. Daarnaast kunt u uw hond goed trainen met onze trainingsartikelen. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod hondenspeelgoed!

Hondenspeelgoed Er zijn 275 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Hondenspeelgoed geeft afleiding en plezier

Wat is er leuker dan op een speelse manier met uw hond bezig te zijn? Heerlijk ravotten met uw hond geeft een goede band met uw viervoeter. Er zijn diverse soorten speeltjes te verkrijgen. Hondenspeeltjes voor de hond alleen, of om samen met uw hond te spelen. Voor binnen of voor buiten. Heel bekend zijn het honden speelgoed van Kong, hond en baas kunnen hier eindeloos van genieten. Kong heeft speeltjes voor in het water, drijvende speeltjes dus. Maar ook speeltjes die gevuld kunnen worden met traktaties of voeding. De hond moet dan heel wat moeite doen om het voedsel er uit te halen. Ook ideaal voor honden die schrokken. Daarnaast heeft Kong hondenspeelgoed voor apporteer spelletjes.

Kong speelgoed

Populair speelgoed is het speelgoed van Kong. Kong speelgoed voor de hond is erg sterk. Ook voor de echte slopers heeft Kong speelgoed. Een voorbeeld hiervan is de Kong Extreme. Deze Kong is gemaakt van extra sterk rubber. We zouden kunnen zeggen dat dit bijna onverwoestbaar speelgoed is! Het populairste speelgoed van Kong zijn de artikelen waar snoepjes in kunnen. Verder zijn er van Kong ook sterke kauwringen en apporteerartikelen.

Hondenspeeltjes kopen, waar moet ik op letten?

Bij de aanschaf van honden speeltjes is het belangrijk dat u er op let van welk materiaal de speeltjes gemaakt zijn. Heeft u een hond die veel kauwt? Pak dan honden speelgoed van hard, stevig materiaal. Wanneer u merkt dat het hondenspeelgoed kapot is, neem het dan direct weg. Dit om problemen te voorkomen. Er zijn diverse speeltjes die gevuld kunnen worden met iets lekkers. De meeste honden doen alles voor eten, dit geeft dus een goede afleiding.

Honden speelgoed: voor elk wat wils!

Ook voor een puppy is het belangrijk dat hij voldoende afleiding krijgt. Daarom is er speciaal puppy speelgoed ontworpen, wat uw pup kennis laat maken met de wereld van speelgoed. Dit zijn vaak zachte speeltjes in diverse vormen. En wat dacht u van ‘gezond’ speelgoed? Een flosstouw voor de tanden bijvoorbeeld. Het speelgoed zorgt zo voor 2 functies! Geef uw hond altijd meerdere stukken speelgoed. Dit om te voorkomen dat de hond zich gaat vervelen. Wanneer u hondenspeeltjes geeft, houdt de hond dan altijd onder toezicht. Zo kan er niets gebeuren en zijn er 2 die plezier hebben van het speelgoed: Hond en baas! Kijk snel eens in onze webshop om het favoriete speelgoed voor uw hond aan te schaffen!

Hondenspeelgoed kopen bij Dierenverblijf

Bij Dierenverblijf kunt u alle speel- en trainingsartikelen voor uw hond eenvoudig online bestellen. U kunt rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u alle voorradige soorten bekijken in onze grote winkel en showroom in Kruiningen. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 online bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer