I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27-04 de hele dag gesloten
Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Top 5 hondenhokken van dierenverblijf!

Bij Dierenverblijf hebben we verschillende soorten hondenhokken en in deze blog laten wij u vandaag kennismaken met onze hardlopers, onze toppers! Veel leesplezier!

1.    Dogvilla

Deze topper is wat materiaal betreft een vreemde eend in de bijt.  Deze Ferplast hondenhokken zijn namelijk gemaakt van stevig kunststof. Dit is een handig materiaal, omdat het makkelijk schoon te maken is en het verder geen onderhoud nodig heeft. Hondenhok Dogvilla is verkrijgbaar in drie maten en dus geschikt voor honden van verschillende groottes: Dogvilla 70Dogvilla 90 en Dogvilla 110. De bodem van het hok is iets opgehoogd, zodat kou uit de grond niet in het hok kan trekken. De Dogvilla heeft een openklapbare zijkant. Door dit zijpaneel te openen en neer te leggen, wordt er een extra ligvlak gecreëerd. De ingang van het hondenhok is versterkt met aluminium. Dit is gedaan tegen de scherpe tanden van uw hond. Ook beschikt de Dogvilla over een ventilatierooster. Deze kan met de hand bediend worden en zorgt voor verse lucht in het hok. Verder heeft het hok een waterafloopsysteem. Voor hondenhok Dogvilla is ook een isolatieset verkrijgbaar. Door de toepassing van deze isolatieset heeft uw hond een comfortabel geïsoleerd hondenhok.

2.    Balto 3 - Cottage

Een andere topper is de ‘Balto 3 Cottage’. Dit is een stijlvol uitgevoerd en ruim opgezet hondenhok. Door het kleurgebruik heeft het hondenhok een frisse uitstraling. In dit hok is uw hond goed beschermd tegen kou, regen en wind. Door het tussenschot kan uw hond tochtvrij liggen. Ook beschikt het hok over een scharnierdak. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld het reinigen van het hok

.

3.    Boris

Degelijk, stevig en tot in de puntjes afgewerkt, dat zijn de kenmerken van een andere topper van ons: Hondenhok ‘Boris’. Met dit hok geeft u uw hond een degelijke en stevige slaapplaats. De randen van het hok zijn afgewerkt met aluminium strips. Hierdoor is het hout uitermate goed beschermd. Het tochtschot in het hok zorgt ervoor dat uw hond tochtvrij in het hok kan verblijven. Het is ook mogelijk om het tochtschot te verwijderen. Verder is het dak van dit hok is openklapbaar. Dit is erg handig bij de schoonmaak. Hondenhok Boris is ook verkrijgbaar in meerdere maten.

4.    Lodge

Een compacte topper is Hondenhok Lodge van Trixie. Dit hondenverblijf is gemaakt van hout en voorzien van verstelbare pootjes en een scharnierdak. Deze dakdelen zijn los van elkaar te openen en zijn bedekt met dakleer. Ook heeft dit mooi vormgegeven hondenhok een stijlvol overdekt terras. Het hok van Trixie is verkrijgbaar in twee maten, namelijk voor kleine honden zoals een Jack Russel en voor middelgrote honden zoals een Border Collie.

5.    Voldux hondenhokken

Relatief nieuw in ons assortiment zijn de Voldux hondenhokken. Dit zijn luxe, handgemaakte hondenhokken. Deze honden zijn gemaakt van geïmpregneerd hout en zijn robuust, mooi afgewerkt en veelal ruim van opzet. Daarnaast zijn deze stevige hokken ook op maat te maken, waardoor u precies het maat krijgt die u nodig heeft. En, wist u ook al dat deze hondenhokken kant-en-klaar bij u worden geleverd? Voorbeelden van de Voldux hondenhokken zijn Hondenhok StormHondenhok Donna en Hondenhok Boas.

Klik HIER voor al onze hondenhokken!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist