Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Materiaal
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Hondenhokken

Op zoek naar hondenhok voor uw hond? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment hondenhokken vindt u altijd het hok dat bij uw hond past. Een hondenhok is onmisbaar bij het opvoeden van een puppy. Maar ook voor oudere honden is een hok hét vertrouwde plaatsje voor uw hond. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze hondenhokken zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar hondenhok voor uw hond? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment hondenhokken vindt u altijd het hok dat bij uw hond past. Een hondenhok is onmisbaar bij het opvoeden van een puppy. Maar ook voor oudere honden is een hok hét vertrouwde plaatsje voor uw hond. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze hondenhokken zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Welke hondenhok is voor mij geschikt?

In onze webshop vindt u tientallen verschillende hondenhokken voor buiten. Van een eenvoudig hondenhok uit de HK-serie (standaard) tot een luxe hondenhok met terras. Het is allemaal mogelijk. De meeste hondenhokken zijn ook nog eens in verschillende afmetingen te krijgen, zodat elk model voor elk hondenras gebruikt kan worden. De meeste hondenhokken zijn uit te breiden met een terras, zodat uw hond in de zomer maanden heerlijk kan genieten van de zon. Aan verschillende hokken zijn aluminium strips bevestigd zodat de randen van het hok beschermd zijn tegen de tanden van de hond. Zo gaat uw hondenhok nog langer mee!

Plaats uw hondenhok buiten op een beschutte plaats

Veel honden hebben hun verblijfplaats buiten. En dat is prima, want honden kunnen goed buiten leven. Maar hoe en waar het hondenhok staat maakt wel uit. Ons advies bij het plaatsen van een hondenhok is om het hok op een beschutte plaats te zetten. Dit is fijn voor de hond en goed voor het hok. Het hok maakt namelijk heel wat mee, in alle weersomstandigheden. Daarom vinden wij het belangrijk dat het hok na het beitsen op een plaats komt te staan waar weinig wind is. Ook voor uw hond is dat fijn, want mocht het stormen en waaien, uw hond zit heerlijk tochtvrij in zijn hok. Alle hondenhokken voor buiten moeten behandeld worden met beits. Dit om de conditie van het hout goed te houden. Een hondenhok voor buiten moet voldoen aan verschillende punten: Is uw hond dag en nacht in het hok? Dan moet er zeker een tochtschot in het hok zitten. Denk ook aan bijvoorbeeld een lamellen deur om wind en regen buiten het hok te houden. Zo is een buiten hondenhok klaar voor gebruik en kan uw hond hier heerlijk in vertoeven.

 

Inklappen

Lees meer

Hondenhokken Er zijn 19 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw