Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenhok Storm

Hondenhok Storm is een ruim, robuust en mooi afgewerkt hondenhok voor buiten. Dit hondenhok is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij. Wist u dat dit hok kant-en-klaar bij u wordt afgeleverd?

Afmetingen: 217 x 110 x 116 cm

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

nú € 674,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Bent u op zoek naar een prachtig hondenhok van hoge kwaliteit en ook nog eens netjes afgewerkt door echte vakmannen? Kies dan voor Hondenhok Storm van Voldux. Dit hondenhok voor buiten is gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het onderhoudsvrij en natuurlijk erg geschikt als buitenhok. Het dak is bekleed met dakleer. Naast een nachtverblijf heeft dit hondenhok ook een terrasje waar uw hond heerlijk kan liggen.

Op dit hok heeft u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Wanneer u dit hondenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 217 x 110 x 116 cm
Grondmaten (B x D) 200 x 100 cm
Afmetingen nachtverblijf (B x D) 100 x 100 cm
Materiaal Geïmpregneerd hout
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout