Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijn in de zomer: Hoe kan ik mijn konijn helpen afkoelen?

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Voerbakken en Drinkflessen

Drinkflessen en voerbakken voor uw konijn, hamster of cavia koopt u gemakkelijk online bij Dierenverblijf. Wij hebben een uitgebreid assortiment drinkflessen en voerbakken in verschillende soorten en maten. Bij aanschaf van een voerbak of waterfles is het belangrijk om deze af te stemmen op de behoefte van uw konijn, hamster of cavia. Lees meer

Drinkflessen en voerbakken voor uw konijn, hamster of cavia koopt u gemakkelijk online bij Dierenverblijf. Wij hebben een uitgebreid assortiment drinkflessen en voerbakken in verschillende soorten en maten. Bij aanschaf van een voerbak of waterfles is het belangrijk om deze af te stemmen op de behoefte van uw konijn, hamster of cavia.

Drinkflessen voor uw konijn, hamster en cavia

Er zijn verschillende mogelijkheden om water aan je knaagdier te geven:

  1.        Staande waterbak
  2.        Hangende waterbak
  3.        Drinkfles

De meest gebruikte mogelijkheid is de drinkfles. Het makkelijke van een drinkfles is dat je er van buitenaf bij kan om het water te verversen of verschonen. Een nadeel is dat de drinkfles eerder last heeft van bevriezen in de winter of algen in de zomer.

Een konijn drinkt ongeveer 50 – 150 ml water per kilo lichaamsgewicht. De hoeveelheid kan sterk verschillen en is ook afhankelijk van de hoeveelheid hooi wat je konijn eet, de temperatuur en de hoeveelheid beweging.

Voerbakken voor uw konijn, hamster en cavia

Op zoek naar een hooiruif of een stenen voerbak voor uw knaagdier? De hooiruiven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn eenvoudig te bevestigen aan uw konijnenhok. De stenen voerbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en opdruk. Hierdoor is altijd wel een voerbak die past bij het interieur van uw knaagdierverblijf.

Voerbakken en drinkflessen online bestellen

Voerbakken en drinkflessen zijn eenvoudig online te bestellen bij Dierenverblijf. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze voerbakken en drinkflessen zijn uitsluitend van A-kwaliteit en is uit voorraad leverbaar. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice.

 

Inklappen

Lees meer

Voerbakken en Drinkflessen Er zijn 42 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw