Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok buiten kopen

Bij Dierenverblijf bent u aan het juiste adres voor konijnenhokken voor buiten. De konijnenhokken voor buiten zijn bij Dierenverblijf verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en indelingen. Zo kunt u kiezen voor een konijnenhok voor met ren of zonder ren. Daarnaast heeft u ook keuze uit een konijnenhok van hout of een konijnenhok van kunststof. Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn. Daarom adviseren we u graag goed! Heeft u bij het bekijken van de hokken nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Konijnenhok buiten Er zijn 58 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Buitengewoon veel keuze!

Als u bij ons een konijnenhok voor buiten wilt bestellen, dan heeft u heel veel keuze! Van een reusachtig groot konijnenhok met ren tot een eenvoudig nachthokje: bij ons vindt u het hok dat u voor uw konijn wilt hebben. Neem bijvoorbeeld het dierenverblijf Flaine. Dit is een groot en stijlvol konijnenhok met ren. Gaat u liever voor een compact buitenhok, heeft u weinig plaats voor een groot dierenverblijf of heeft u al een losse ren, dan kunt u kiezen voor een compact buitenhok of een enkel nachthok, zoals de Howie. Kijk snel verder om ons complete aanbod konijnenhokken te ontdekken!

Konijnenhokken voor buiten bij Dierenverblijf

Als u uw keuze voor een konijnenverblijf heeft gemaakt, kun u dit eenvoudig online bestellen bij Dierenverblijf. Al onze konijnenhokken voor buiten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit eigen voorraad geleverd. En als u bij ons voor 17.00 uur bestelt, dan wordt het hok dezelfde dag al verzonden.

Lees meer