Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Afmetingen
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Konijnenhok beschermhoes

Bent u op zoek naar een isolatiehoes voor uw konijnenhok? Bij Dierenverblijf bent u op het juiste adres! Isolatiehoezen zijn ideaal voor konijnen die het hele jaar buiten gehouden worden. Isolatiehoezen maken het namelijk mogelijk om een konijn in de winter buiten te laten verblijven. Bekijk snel ons complete aanbod van kwalitatief hoogwaardige bescherm- en isolatiehoezen.

Beschermhoezen Er zijn 10 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Isolatiehoezen

Isolatiehoezen maken het mogelijk om een konijn in de winter buiten te laten verblijven. Door gebruik te maken van een isolatiehoes kan het hok in de winter buiten blijven staan. De beschermhoes is eenvoudig te bevestigen. De isolerende beschermhoes wordt eenvoudig om het konijnenhok gelegd. In assortiment zijn universele hoezen, maar ook hoezen die speciaal voor een hok gemaakt zijn, te vinden. Bij deze hoezen zit er voor het gaas een venster van doorzichtig kunststof, zodat u toch nog naar uw konijn kunt kijken.

Beschermhoezen voor isolatie en bescherming

Naast een isolerende werking, werken de beschermhoezen beschermend. Uw konijn en het konijnenhok wordt afgeschermd van bijvoorbeeld de regen en de wind. Op deze manier zorgt een beschermhoes voor een langere levensduur van uw konijn én uw konijnenhok: het mes snijdt dus aan twee kanten!

Beschermhoezen bij Dierenverblijf

Bij het kopen van een beschermhoes bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Ook kunt u bijna alle modellen bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze beschermhoezen zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Naast beschermhoezen kunt u bij Dierenverblijf ook terecht voor al u andere konijn- en knaagdierproducten zoals konijnenhokkenkonijnenvoersnacks en bodembedekking

Lees meer