Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenhok Classic Grijs - 85x58x60

Hondenhok Classic Grijs - 85x58x60

Hondenhok Classic is een stevig hondenhok uit de Natura-lijn van Trixie. Dit hondenhok is uitgevoerd met gebeitst vurenhout en heeft een bitumen dak. Het dak is opklapbaar. Ook beschikt het hok over in hoogte verstelbare pootjes.

Afmetingen: 85 x 58 x 60 cm. (LxHxB)

Kleur: Grijs

normaal € 129,00
nú € 109,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Hondenhok Classic is een naturelkleurig hondenhok van gebeitst vurenhout voor honden zoals een Shetland Sheepdog (Sheltie), Teckel, Cavalier King, Engele Bulldog, Chihuahua, Shih Tzu, Jack Russel. . Het hok beschikt over een bitumen dak dat open te klappen is. Dit is handig bij het... Lees meer

Hondenhok Classic is een naturelkleurig hondenhok van gebeitst vurenhout voor honden zoals een Shetland Sheepdog (Sheltie), Teckel, Cavalier King, Engele Bulldog, Chihuahua, Shih Tzu, Jack Russel. . Het hok beschikt over een bitumen dak dat open te klappen is. Dit is handig bij het schoonmaken van het hok. Het hok heeft in hoogte verstelbare voetjes. Dit zorgt ervoor dat het hondenhok stevig staat. Het hok staat niet direct op de grond: de pootjes beschermen het hok tegen optrekkende kou en optrekkend vocht. Ook wordt er zo gezorgd voor een goede luchtcirculatie onder het hok.

Los verkrijgbaar is en comfortabele isolatieset voor dit hok. Zo kan uw hond nog meer genieten van dit hok. Daarbij kunt u uw hok nog comfortabeler maken door het bevestigen van strokengordijnen van kunststof in de deuropening.

Dit hondenhok wordt geleverd als bouwpakket, maar is eenvoudig in elkaar te zetten. Dit komt mede door de duidelijke handleiding.

Afmetingen: 85 x 58 x 60 cm. (LxHxB)

Kleur: Grijs

Lees minder

EAN code 4047974395615
Artikelnummer 39561
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Natura Hondenhok Classic - 85x58x60

Hondenhok Classic is een stevig hondenhok uit d...