Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige
 

Uw hond mee op wintersport?

Uw hond mee op wintersport? Het wordt steeds vaker gedaan. Honden vinden sneeuw leuk maar hou wel rekening met de volgende dingen:

- Het is belangrijk dat de hond warmt blijft! Is uw hond actief dan blijft hij goed op tempratuur maar is hij dun van vacht of al wat ouder dan is het aan te raden om een hondenjas aan te doen. Ook als de hond een natte vacht heeft koelt hij snel af, laat de hond niet in de auto want daar is het net zo koud als buiten en kunnen honden niet bewegen om warm te blijven. Laat de hond niet alleen! Er zijn genoeg gebieden waar u heerlijk bij de hond kan lopen.

- Verzorg zijn poten goed! De sneeuw kan gaan klonten en vast gaan zitten tussen de pootharen en tenen. Bij thuiskomst goed afspoelen en behandelen met voetzolenspray.

- Check vooraf of uw appartement/hotel wel huisdieren toe laat. Dat is niet vanzelf sprekend. Neem zijn eigen kussen mee zodat hij zijn eigen plekje heeft. Vergeet niet zijn eigen voer mee te nemen!

- Zijn alle papieren in orde? Alle inentingen die uw hond nodig heeft om naar het buitenland te gaan? Kijk vooraf wat de eisen omtrent het dier is in het land waar u naar toe gaat. Dat kan per land heel er verschillen.

- Veilig op reis! Hoe gaat u uw hond vervoeren naar punt van bestemming? Laat uw hond niet los in de auto. Er zijn speciale reisbenchen-autogordels-autorekken die zorgen voor een veilige reis. Zorg dat er altijd vers drinkwater aanwezig is dat de hond wat kan drinken.

Fijne vakantie!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist