Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Puppyspeelgoed: 5 leuke en veilige speeltjes voor puppy’s

Spelen, ravotten en vrolijk rondrennen: een puppy is heel speels en energiek. Superleuk natuurlijk! Om de pup lekker te laten spelen, kan je jouw kleine vriendje puppyspeelgoed geven. Maar wat is veilig puppyspeelgoed en welk speelgoed voor de pup is het leukst? In deze blog delen wij onze top 5 puppyspeelgoed!

Beste puppy speelgoed: veilig en verantwoord

Er is heel veel hondenspeelgoed verkrijgbaar, maar niet al het speelgoed is ook geschikt voor puppy’s. Een pup is nog in de groei, waardoor het gebit en de botten nog niet volgroeid en nog niet heel sterk zijn. Daarom is het belangrijk om speciaal puppyspeelgoed te geven aan je pup. Om je een handje te helpen bij het kiezen van speelgoed voor je puppy, hebben wij een top 5 van onze favorieten gemaakt!

Benieuwd naar al het andere leuke puppyspeelgoed? Bekijk hier ons brede assortiment puppyspeelgoed.

 

  1.        Knuffel met hartslag: Little Buddy Heart Beat Sheep

Als een kleine pup het nest verlaat, kan de puppy zich bang en eenzaam voelen. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Little Buddy Heart Beat Sheep is een knuffel met een levensechte hartslag. Het schaap heeft een voelbare en hoorbare hartslag in een kalm tempo, waardoor het een rustgevend effect heeft op de pup.

 

  1.        Warmteknuffel: BZ Puppy Warmteknuffel Mon
    Wil je de puppy een warm en veilig gevoel bieden? Dan is de Beeztees Puppy Warmteknuffel Mon heel geschikt. Deze knuffel in de vorm van een eenhoorn heeft een opwarmzakje dat kan worden opgewarmd in de magnetron. Hierdoor geeft de knuffel warmte af, waardoor de puppy zich ontspant en veilig voelt. Doordat het warmtezakje gevuld is met toermalijn steentjes, hoef je geen gebruik te maken van heet water. Extra veilig voor de puppy! De knuffel heeft vrolijke kleuren en ziet er erg lief uit!

 

  1.        Kauwspeeltje: BZ Rubber Dental Ring Puppy
    Veel puppy’s vinden het leuk om alles te ontdekken met hun bek. Waarschijnlijk vind jij dat iets minder leuk. Om te voorkomen dat de puppy in jouw spullen gaat bijten, kan je de puppy kauwspeelgoed geven. Wist je al dat de puppy rond de leeftijd van drie maanden de tandjes wisselt? Dit kan pijn doen voor de puppy, waardoor de pup meer kan gaan bijten. Zeker in deze periode is het geven van kauwspeelgoed aan te raden. De Beeztees Rubber Dental Ring Puppy is multifunctioneel kauwspeelgoed voor de puppy. De ring heeft een vanillegeur, wat de ring extra aantrekkelijk maakt voor de puppy. Ook heeft de kauwring ribbels die de bloedsomloop van het tandvlees stimuleren. De kauwring is verkrijgbaar in een mooie roze of groene kleur.

  2.        Flostouw: BZ Puppy Touwtrekker Pullina

Het spelen met een flostouw heeft veel voordelen voor de puppy! Samen spelen met het flostouw verbetert niet alleen jullie band, het draagt ook bij aan een gezond gebit. Het tandvlees wordt namelijk door het touw gemasseerd waardoor de bloedsomloop van het tandvlees gestimuleerd wordt. Door de wrijving tussen het touw en de tanden wordt tandplak verwijdert en tandsteen voorkomen. De Beeztees Puppy Touwtrekker Pulina is niet zomaar een flostouw: dit touw heeft een handige beschermkap voor je hand. Een puppy ziet niet altijd het verschil tussen je hand en het flostouw tijdens het spelen, waardoor het kan gebeuren dat de pup in je hand bijt. Met deze beschermkap wordt je hand hiertegen beschermd, handig!

  1.        Kauw- en stuiterspeeltje: Kong Puppy

Dit kauw- en stuiterspeeltje in één is al jarenlang een heel populair hondenspeeltje voor puppy’s. Door de speciale vorm stuitert dit speeltje onvoorspelbaar, waardoor de hond helemaal enthousiast wordt en de concentratie en coördinatie van de pup wordt getraind! Het puppyspeeltje is gemaakt van zachter en flexibel rubber, waardoor de pup er heerlijk op kan kauwen en het tandvlees gemasseerd wordt. Extra leuk: het puppyspeeltje kan je vullen met brokjes of lekkernijen voor nog meer speelplezier.

Welk puppy speeltje is jouw favoriet?

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist