Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Help, mijn hond spuugt heel vaak!

Braakt en spuugt uw hond veel? Dat is niet normaal en dat zou kunnen betekenen dat uw hond een gevoelige spijsvertering heeft. In dit blog vertellen wij wat mogelijke oorzaken zijn, maar vertellen wij u bovenal wat u er aan kunt doen.

Gevoelige maag en/of darmen

Als uw hond regelmatig braakt, dan kan het zijn dat uw hond een gevoelige maag en darmen heeft. Dit kan veroorzaakt worden door voeding, maar ook door stress. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw viervoeter zijn voeding niet snel genoeg kan verteren.

Meer maaltijden met kleinere porties

Een van de mogelijke oplossingen voor dit probleem is het werken met een ander voedingsschema. Ons advies is om 3 of 4 maaltijden per dag te serveren. U moet natuurlijk niet meer dan normaal gaan geven, maar het totaal van een dag verdelen over kleine porties. Wanneer u werkt, dan is het vaak lastig om 3 of 4 maaltijden per dag te serveren. Het is ook mogelijk om ’s ochtends, eind van de middag en voor het laatste rondje nog een kleine maaltijd te serveren. Een andere oplossing is een voederautomaat.

Schrokken

Het komt regelmatig voor dat uw hond ook veel schrokt als hij geneigd is om snel te eten. Voor schrokkende honden hebben wij ook uitdagingen die ervoor zorgen dat het schrokken stopt. U zou kunnen kiezen voor een anti-schrokbak of een voerbal. Een voerbal zorgt er ook direct voor dat uw hond aan het spelen is.

Heeft u nog vragen of wilt u nog tips? Neem dan contact op met onze klantenservice: zij helpen u graag! Gaan de problemen bij uw hond niet over, dan kunt u het beste de dierenarts raadplegen.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist