Advies nodig? 0113 - 384019

Trixie Voederautomaat TX7

Dit kunststof voederautomaat is geschikt voor droogvoer. Het biedt de mogelijkheid om voedertijdstippen te programmeren tot vijfmaal daags. U kunt zelf de hoeveelheid voor per maaltijd instellen. Het voederautomaat is gemakkelijk te programmeren. Dit voederautomaat werkt via een USB-kabel of via batterijen.

Inhoud: 5 liter
Afmetingen: 40 × 26 × 34 cm.

nú € 99,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een handig voerderautomaat oor katten? Kies dan voor dit voederautomaat. Voederautomaat TX7 is een eenvoudig te programmeren kunststof voederautomaat. Het automaat is geschikt voor droogvoer. Er kan maximaal 5 liter droogvoer in dit automaat. In het apparaat zit een spiraal. Deze voorkomt dat het voer blijft hangen. Het automaat is eenvoudig te vullen door het deksel af te nemen. Om een beter zicht te krijgen op de hoeveelheid voer, is het reservoir transparant. Lees meer

Op zoek naar een handig voerderautomaat oor katten? Kies dan voor dit voederautomaat. Voederautomaat TX7 is een eenvoudig te programmeren kunststof voederautomaat. Het automaat is geschikt voor droogvoer. Er kan maximaal 5 liter droogvoer in dit automaat. In het apparaat zit een spiraal. Deze voorkomt dat het voer blijft hangen. Het automaat is eenvoudig te vullen door het deksel af te nemen. Om een beter zicht te krijgen op de hoeveelheid voer, is het reservoir transparant.

De TX7 kan eenvoudig geprogrammeerd worden. Voedertijdstippen kunnen tot 5 keer per dag worden geprogrammeerd. Het automaat is 24 uur individueel instelbaar. U kunt ook een gesproken bericht af laten spelen om de aandacht van het dier op de voerbak te richten. Het automaat heeft een LCD scherm en toetsvergrendeling. Voederautomaat TX7 is eenvoudig schoon te maken. Zo kan de voerschaal gewoon in de vaatwasmachine.

Voederautomaat TX7 werkt óf op batterijen óf via een USB-kabel. De batterijen (4 x D mono) zijn los verkrijgbaar. Ook een adapter voor de USB-kabel is los verkrijgbaar.

Lees minder

EAN code 4011905243368
Artikelnummer 24336