Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Nieuw in ons assortiment: Science Selective House Rabbit

Al jaren verkopen wij bij Dierenverblijf de voeding van Supreme Science Selective. Recent is er aan deze productlijn een nieuw artikel toegevoegd, namelijk de Science Selective House Rabbit. Tijd om dit product te introduceren.

Binnenkonijnen

De Science Selective House Rabbit is een complete, evenwichtige voeding voor konijnen. De voeding is speciaal ontwikkeld voor binnenkonijnen. Binnenkonijnen hebben vaak een tekort aan vitamine A en D, omdat ze altijd binnen in een hokje zitten. Daarom bevat deze voeding Science Selectieve extra vitamine A en vitamine D.House konijn

 

De brok

De Science Selective House Rabbit is geperst in een soort brok. Dit voorkomt selectief eten. De voeding is voorzien van Timotyh hooi, gras en tijm. Daarnaast bevat deze voeding geen toegevoegde suikers. Wel bevat deze voeding lijnzaad. Dit zorgt voor een gezonde huid en vacht. De Science Selective House Rabbit draagt ook bij aan een gezond gebit en een gezond spijsverteringsstelsel. Dit wordt bewerkstelligd door het hoge vezelgehalte van de voeding en de prediotica.

 

Science Selective House Rabbit kopen bij Dierenverblijf

Wilt u deze smakelijke, evenwichtige voeding ook kopen voor uw binnenkonijn? Dan bent u bij ons dus aan het goede adres. Bij Dierenverblijf verkopen we namelijk de 1,5 kg-verpakking van deze binnenkonijnenvoeding. Deze voeding is te koop in onze winkel, maar ook via onze website.

 

Samenstelling van de Science Selective House Rabbit

Timothy hooi, tarwe, sojabonenschillen, sojameel, gedroogd gras, gemalen gedroogde johannesbroodschillen, erwtenvlokken, lijnzaden, sojabonenolie, gedroogde tijm, calciumcarbonaat, prebiotica (MOS), yucca-extract. Kan genetisch gemodificeerde soja en sporen van noten bevatten.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist