Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Graanvrije snacks voor uw hond

Wilt u uw hond verwennen met lekkere snacks, maar is uw hond gevoelig voor snacks waar graan in verwerkt zit? Niet getreurd! Bij Dierenverblijf hebben we een groot assortiment met graanvrije hondensnacks. Ook een gevoelige hond moet natuurlijk lekker kunnen snacken en om u te laten zien welke snacks uw hond dan mag eten, presenteren wij in deze blog een greep uit ons assortiment graanvrije hondensnacks. Veel leesplezier!

Profine Grain Free Snack

Een van de graanvrije toppers is de Profine Grain Free Snack. Dit is een zachte graanvrije snack die geschikt is voor alle soorten honden. Deze graanvrije snack van Profine is te verkrijgen met verschillende smaken, namelijk eend, kalkoen, kip, lam en zalm.

Hypoallergene dobbelsteentjes

Andere smakelijke snacks zijn de hypoallergene dobbelsteentjes. Deze zijn ook nog gluten- en suikervrij. Deze 100% natuurlijke dobbelsteentjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken. Deze dobbelsteentjes zijn er in de smaken kip, het konijn, lam, paard, pens en rund.

Boxby Grain Free

De Proline Boxby hypo-allergene graanvrije snacks zijn ook echt super lekker voor honden met een allergie of gevoelige darmen. Deze Boxby snacks bevatten geen granen en hebben slechts 1 eiwitbron. Er is geen gebruik gemaakt van rund of varkenseiwitten. Deze smakelijke snackjes zijn er in de smaken zalm, kalkoen en eend.

Farm Food Hertengewei

Een hertengewei is een 100% zuiver, duurzaam en product dat volledig uit de natuur komt. Dit Farm Food hertengewei is gemaakt zonder toevoegingen. Ook zit dit hertengewei vol met mineralen. Dit hertengewei geldt ook wel als een tandenborstel voor honden.Renske beloningsrepen

De Renske Gezonde Beloning vleesrepen voor uw hond zijn een goede aanvulling op het dagelijkse menu, omdat deze voorzien in de natuurlijke kauwbehoefte van uw hond. Het kauwen is van belang voor een goed gebit. De Renske Beloningsrepen zijn hier zeer geschikt voor. Ze bevatten namelijk puur vlees, geen granen, zout, suiker of andere kunstmatige toevoegingen. Met de 100% natuurlijke snackreep van Renske kan uw hond gezond genieten.

Heeft u nog vragen over graanvrije hondensnacks of wilt u een advies dat toegespitst is op uw persoonlijke situatie? Twijfel niet langer en neem contact met ons op via de klantenservice.

 

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist