Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige
 

Een reusachtig konijnenhok!

De Vlaamse reuzen, dé konijnen van het allergrootste konijnenras ter wereld. Deze konijnen zijn erg populair en ook zijn ze vaak te zien op tentoonstellingen. Omdat een Vlaamse reus zwaar kan gaan wegen en er groot kan worden, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de huisvesting. Daar willen we het in dit blog over hebben: een konijnenhok voor de Vlaamse Reus. Veel plezier bij het lezen van dit blog!

Wat we moeten weten als we een Vlaamse reus kopen?

Het is een feit dat een Vlaamse reus relatief duur is in het onderhoud. Dit komt omdat Vlaamse reuzen veel eten en omdat er een goed en ruim konijnenhok nodig is. Omdat een Vlaamse reus veel ruimte nodig heeft, is een konijnenhok voor binnen geen optie. Een konijnenhok voor buiten heeft dus de voorkeur. Bovendien is een buitenverblijf gezonder voor een konijn.

Een geschikt konijnenhok voor de Vlaamse reus

Waar koop je nu een geschikt konijnenhok voor een Vlaamse Reus? Konijnenhokken zijn er in veel soorten en maten, maar vaak zijn deze eigenlijk te klein voor de Vlaamse reus. Omdat een Vlaamse reus wel 7 of 8 kilo kan gaan wegen, is een ruim en degelijk konijnenhok nodig. Het beste kunt u een los nachthok combineren met een ruime ren. U kunt bij de aanschaf van het nachtverblijf kiezen voor een ‘normaal’ konijnennachthok, maar ook kunt u prima een kippenhok of een hondenhok als nachthok gebruiken. Wanneer u hier een konijnenren op aansluit, is het hok voor de Vlaamse reus helemaal in orde!

Een konijnenhok bij Dierenverblijf

Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen als het gaat om konijnenhokken. Ook voor de grotere konijnenrassen als de Vlaamse reus hebben we een oplossing. Konijnen van grote rassen hebben extra veel speelruimte en een ruim nachthok nodig. Het beste konijnenhok vinden voor uw Vlaamse reus kan even tijd kosten, maar uw konijn is het dubbel en dwars waard! Wij helpen u met plezier en denken graag met u mee!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist