Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Avoriaz XL - KT4-A

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Ruim dierenverblijf met meerdere mogelijkheden. Geschikt voor kippen en konijnen. Voorzien van een handige kunststof mestlade en een praktische bergzolder. Dit hok heeft geen bodem, maar is open.

meer informatie over dit product
normaal € 259,00
€ 229,00
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

!--StartFragment--Een ruime verblijfplaats voor konijnen of kippen. Geschikt voor ca. 3 krielkippen of 3 dwergkonijnen. Ook geschikt voor het houden van 1 konijn van een groter ras. Het nachthok biedt een beschutte slaapplaats. Vanuit het nachthok kunnen de dieren door middel van de loopplank naar de ren. Deze ren is een ruime speel- of scharrelplaats. Nachthok kan worden afgesloten. Nachthok met tussenschot, tussenschot kan eruit worden gehaald. Lees meer

Een ruime verblijfplaats voor konijnen of kippen. Geschikt voor ca. 3 krielkippen of 3 dwergkonijnen. Ook geschikt voor het houden van 1 konijn van een groter ras. Het nachthok biedt een beschutte slaapplaats. Vanuit het nachthok kunnen de dieren door middel van de loopplank naar de ren. Deze ren is een ruime speel- of scharrelplaats. Nachthok kan worden afgesloten. Nachthok met tussenschot, tussenschot kan eruit worden gehaald.

Aubiose hennepvezel is een goede voordelige bodembedekker die gebruikt kan worden voor konijnen. Deze bodembedekking absorbeert 4x meer vocht en ontlasting dan houtvezel. Voor kippen adviseren wij gebruik te maken van houtsnippers. Kippen houden van vastigheid aan de poten en beukensnippers voldoen daaraan. Om parasieten te weren gebruikt u tabakstelen in de legnesten van de kippen. De geur die de tabakstelen afgeven, werkt tegen parasieten en houdt ze uit het hok.

In het hok is voldoende plaats voor het plaatsen van een voerbak en drinkfles voor uw konijn of een voer- en drinkautomaat voor uw kippen.

Gebruiksaanwijzing van Dierenverblijf Avoriaz XL

Een overvloed van zon is schadelijk voor uw konijnen of kippen. Plaats het hok dus op een plaats waar de dieren altijd in de schaduw kunnen liggen.

Voor het in gebruik nemen van dit dierenverblijf moet het hout behandeld worden met beits. Dit om het hout te beschermen tegen vocht e.d. Ook de binnenkant van het hok moet gebeitst worden. Bij het bouwpakket wordt er een duidelijke bouwtekening meegeleverd en voldoende bevestigingsmateriaal. Het bevestigingsmateriaal is niet allemaal gemaakt van gegalvaniseerd materiaal. De panelen zijn voorzien van voorgeboorde gaten zodat het bouwpakket gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Lees minder

Maximale afmetingen: 200x93x146 cm
Afmetingen onder dakrand: 187x74,5x113 cm
Afmetingen ren: 106x70x85 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 123x92x19 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 106x117x13 cm
Max. afmetingen nachthok: 77x75x50 cm
EAN code 8718868997548
Artikelnummer KT4 -A
Aantal konijn groot 1
Aantal konijn klein 2
Aantal kippen groot 2
Aantal kippen klein 2
Soort Konijnenhok met ren
Materiaal Hout
Kleur Naturel