Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Een puppy aanschaffen in quarantainetijd

De quarantainetijd is een bijzondere tijd, niet alleen voor u en voor ons, maar ook voor uw huisdieren. Zeker ook als u net een puppy heeft aangeschaft of volop bezig bent met de opvoeding ervan. Daarom is het de hoogste tijd voor een blog over een puppy in quarantainetijd!

Online puppycursus

Een belangrijk onderdeel in de opvoeding van een puppy, is de puppycursus. Vanwege de coronamaatregelen kunnen bijvoorbeeld groepslessen en -trainingen niet doorgaan. Wat echter wel doorgaat en door moet gaan, is de opvoeding van uw pup. Als u net een puppy heeft aangeschaft, is het erg belangrijk om wel zo snel als mogelijk aan de slag te gaan. Daarom zijn er inmiddels verschillende initiatieven genomen om u toch te helpen bij de opvoeding en begeleiding van uw pup. Een mooi voorbeeld daarvan is de online puppycursus van Hondenschool Goes. Daarbij krijgt u video’s en beschrijvingen van alle oefeningen en een e-book boordevol informatie en tips. Ook is er voldoende tijd voor al uw vragen. Het is dus zeker de moeite om een kijkje op hun website te nemen.

Thuis

Door de coronamaatregelen zijn er ook de hele dag meer mensen thuis dan normaal. Het is dan natuurlijk leuk voor de kinderen dat ze de hele tijd bij de pup kunnen zijn. Maar toch is dat niet verstandig. Een puppy heeft namelijk veel rust nodig. Als hij de hele dag wordt geaaid, dan krijgt hij niet de rust en de tijd die hij nodig heeft om te slapen en te ontwikkelen. Het is dus belangrijk om de pup voldoende rust te geven en hem zoveel als mogelijk een-op-een op te voeden. Dit is namelijk beter voor de ontwikkeling van de pup.

Wilt u nog meer tips of wilt u advies uw persoonlijke situatie? U mag altijd contact met ons opnemen: wij staan voor u klaar!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist