Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

De TOP 5 hondenhokken van Dierenverblijf!

Op zoek naar een hondenhok? Er is heel veel keuze. Bij Dierenverblijf hebben we verschillende soorten hondenhokken. In deze blog laten wij je onze hardlopers, onze toppers zien!

1.    Hondenhok Storm

Hondenhok Storm is een 217 x 110 x 116cm groot, robuust en mooi afgewerkt hondenhok voor buiten. Het handgemaakte hok heeft een nachtverblijf en een terras waar de hond lekker kan liggen en genieten van de buitenlucht. Doordat het hok gemaakt is van geïmpregneerd hout is het onderhoudsvrij, handig! Wil je een andere maat? Dat is mogelijk! Dit hok is handgemaakt en kan daardoor op maat worden gemaakt.

2.    Hondenhok Balto 3 Cottage

Een andere topper is de ‘Balto 3 Cottage’. Dit hondenhok is 116 x 76 x 82 cm groot, lekker ruim opgezet dus! Door de witte en taupe kleuren heeft het hondenhok een frisse en stijlvolle uitstraling. In dit hok is de hond goed beschermd tegen kou, regen en wind. Door het tussenschot kan de hond ook tochtvrij liggen. Gebruik je het hok binnen? Dan kan je dit tussenschot weghalen voor meer ruimte. Het hok heeft een dak met scharnieren dat opengeklapt kan worden. Dit is erg handig bij bijvoorbeeld het schoonmaken van het hok.

3.    Hondenhok Boris

Degelijk, stevig en tot in de puntjes afgewerkt, dat zijn de kenmerken van een andere topper van ons: Hondenhok Boris. Met dit hok geef je de hond een degelijke en stevige slaapplaats. De randen van het hok zijn afgewerkt met aluminium strips. Hierdoor is het hout goed beschermd. Het tochtschot in het hok zorgt ervoor dat de hond tochtvrij in het hok kan liggen. Het is ook mogelijk om het tochtschot weg te halen. Verder kan het dak van dit hok opengeklapt worden. Dit is erg handig bij de schoonmaak. Hondenhok Boris is 163x106x116 cm groot.

4.    Hondenkennel Hooiberg Lize

Hondenhok Lize is een groot, robuust en mooi afgewerkt handgemaakt hondenhok voor buiten. Het hondenhok is 392x150x225 cm groot en bestaat uit een groot nachthok en een ruime kennel. Het nachthok heeft de vorm van een hooiberg en is gemakkelijk te betreden door de grote deur. Hondenhok Lize is gemaakt van geïmpregneerd hout en is daardoor onderhoudsvrij, handig! Wil je liever een andere maat? Doordat dit hok handgemaakt is, kan het ook op maat worden gemaakt.

5.    Kunststof hondenhok Keter

Deze topper is wat materiaal betreft een vreemde eend in de bijt.  Hondenhok ‘Keter’ is namelijk gemaakt van kunststof. Dit is een handig materiaal, omdat het makkelijk schoon te maken is en het verder geen onderhoud nodig heeft. De bodem van het hok is iets opgehoogd, zodat kou uit de grond niet in het hok kan trekken. Ook is het hok water- en Uv-bestendig. Hondenhok Keter is het ideale hondenhok voor in de tuin. Door de brede doorgang krijgt de hond eenvoudig toegang tot dit kunststof hondenhok. Het hondenhok is weerbestendig, waardoor de hond ook in de regen droog buiten kan slapen. Hondenhok Keter is 99x95x99 cm groot.

Alle hondenhokken van Dierenverblijf

Wil je alle hondenhokken van Dierenverblijf bekijken? We hebben een groot assortiment met veel keuze, zoals hondenhokken met een plat dak, hondenhokken met een puntdak, kunststof hondenhokken, houten hondenhokken, geïmpregneerde hondenhokken en hondenkennels. Bekijk alle hokken voor de hond hier.

Vragen en deskundig advies

Heb je vragen over het kiezen van een hondenhok? Of wil je deskundig advies krijgen? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak. Onze dierenspecialisten helpen je graag. Bel onze dierenspecialist op 0113 – 38 40 19 of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak aan Weihoek 16, 4416 PX in Kruiningen (Zeeland).

     > Hondenhok Ragnar

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist