Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenhok Ragnar 2 - 125x83x90cm - Grijs

Hondenhok Ragnar 2 - 125x83x90cm - Grijs

Hondenhok Ragnar 2 Grijs is een solide afgewerkt hok van Scandinavisch hout van hoge kwaliteit. Dit stevige hondenhok voor middelgrote honden is erg stijlvol uitgevoerd. Het hok heeft een waterbestendige OSB bodemplaat. Deze plaat maakt het hok goed bestendig tegen vocht. Ook heeft het hok rubberen pootjes, aluminium strips die het hout beschermen en een windscherm.

Afmeting: 125x83x90cm.

nú € 225,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een zeer stevig en solide afgewerkt hondenhok dat ook nog eens stijlvol is uitgevoerd? Kies dan voor de Ragnar 2. Het hok is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van topkwaliteit. De bodem bestaat uit een OSB bodemplaat. Deze waterbestendige plaat zorgt dat het hok veel... Lees meer

Op zoek naar een zeer stevig en solide afgewerkt hondenhok dat ook nog eens stijlvol is uitgevoerd? Kies dan voor de Ragnar 2. Het hok is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van topkwaliteit. De bodem bestaat uit een OSB bodemplaat. Deze waterbestendige plaat zorgt dat het hok veel beter bestendig is tegen vocht. Het dak is voorzien van bitumenbedekking. Ook beschikt het hok over rubberen pootjes. Hierdoor is het hout beschermd tegen opstijgend vocht. Ook heeft het hok vanbinnen een windscherm. Hierdoor kunt u een goed beschutte slaapplaats garanderen. Zo zit uw hond er altijd comfortabel bij. 

Hondenhok Ragnar 2 is eenmaal gebeitst. Voor een langere levensduur van het hok adviseren wij voor gebruik het hok nog een keer te beitsen en dit periodiek te herhalen.

De Ragnar 2 wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een eenvoudige montagehandleiding meegeleverd, zodat u het hok gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Er worden uiteraard voldoende bevestigingsmaterialen meegeleverd.

Deuropening 29x50cm

Op dit hok krijgt u bij ons maar liefst twee jaar garantie!

Afmeting: 125x83x90cm.

Kleur: Grijs

Lees minder

EAN code 5414365314538
Artikelnummer 11276
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Hondenhok Boris HK060 - 142 cm

Dit stevige en degelijke hondenhok is tot in de...