Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Biologisch kippenvoer bij Dierenverblijf

Bekijk hier ons hele assortiment biologisch kippenvoer!

Wanneer u op zoek bent naar biologisch kippenvoer, moet u goed kijken of iets wel echt biologisch is. Bij Dierenverblijf hebben wij nu ook een voedingslijn met biologische voeding voor kippen: Via Organica. Deze voeding is puur, eerlijk, natuurlijk en ambachtelijk. Tijd voor een blog over deze voedingslijn! Veel leesplezier!

De voedingslijn heeft vier verschillende producten, waarvan drie complete voedingen en een aanvullende voeding. Deze biologische lijn bevat een kuikenopgroeimix, een scharrelmix, een legkorrel en scharrelgraan.

Biologische kuikenopgroeimix

De kuikenopgroeimix is een complete voeding voor opgroeiende kuikentjes. Deze voeding zorgt voor een evenwichtige ontwikkeling van de kuikens. De opgroeimix is samengesteld met zaden van biologische teelt. Daarnaast is de mix vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen. Ook zitten er geen genetisch gemanipuleerde zaden in de kuikenopgroeimix.

Biologische scharrelmix

De biologische scharrelmix van Via Organica is het ideale voer voor een biologische ei van uw eigen kippen. De biologische scharrelmix is een complete voeding voor krielkippen en grote rassen. Het is een gemengd voer met een middel-grove structuur. Ook is deze scharrelmix vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen. Daarnaast is deze mix samengesteld met zaden van biologische teelt en bevat het geen genetisch gemanipuleerde zaden. U kiest voor deze biologische scharrelmix als u een lekker biologisch ei wilt. Daarmee kiest u ook voor het welzijn van de hen en de haan.

Biologische legkorrels

De biologische legkorrels van Via Organica zijn volledig legvoer voor kippen. Ze bevatten alle noodzakelijke voedingstoffen voor het leggen van smakelijke eieren met een prachtige okergele dooierkleur. De zaden van deze legkorrels zijn van biologische teelt. Daarnaast is deze complete voeding voor krielkippen en grote rassen vrij van genetisch gemanipuleerde zaden en allerlei kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Biologisch scharrelgraan

Via Organica Bio Scharrelgraan is aanvullend diervoeder voor kippen. Bio Scharrelgraan is een gemengd graan met gebroken mais en met zonnepitten. Dit scharrelgraan is samengesteld uit zaden van biologische teelt. Het scharrelgraan is uiteraard ook vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. Dit gemengde graan bevat overigens ook geen gerst of andere scherpe zaden zoals haver of boekweit. Het daarom ook geschikt als bijvoeding voor fazanten, pauwen, eenden en andere watervogels en sierhoenders.

In dit blog ging het over enkele producten van Via Organica. Deze producten van Via Organica zijn puur, eerlijk, natuurlijk een ambachtelijk. Heeft u nog specifieke vragen over dit biologische kippenvoer, wilt u een persoonlijk (voedings)advies of zoekt u andere biologische producten? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice zit voor u klaar!

Bekijk hier ons hele assortiment biologisch kippenvoer!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist