Advies nodig? 0113 - 384019
Ruim 25000 producten op voorraad
Informatie
Informatie
 

Bent u opzoek naar een reisbench voor in uw auto?

Terug naar overzicht
5-04-2017

Iedereen kent het wel, hoe krijg ik mijn hond veilig en comfortabel van A naar B? Bijvoorbeeld heerlijk naar het bos, strand of gewoon naar buiten. Dierenverblijf heeft hiervoor de speciaal ontwikkelde honden reisbench. De reisbench voor in de auto is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en kan daarom gebruikt worden voor alle rassen honden. Bekijk ons volledige assortiment benches hier en bestel snel!

Handig & Compact

Een eenvoudige maar toch kwalitief goede reisbench is de Carrier. De Carrier is voorzien van een stevig buisframe met een stevige Nylon stof. Daarnaast zijn de hoekenstukken voorzien van rubber om slijtage en beschadigingen aan uw auto tegen te gaan. Deze reisbench heeft een handig opbergzakje en pinnen om de bench vast te zetten in de grond. De Innopet Carrier is licht van gewicht, makkelijk opvouwbaar en stevig van structuur.

Stijlvol & Strak

Gebruikt u de reisbench regelmatig of gaat u voor de beste kwaliteit? Dan is de reisbench Maelson een goed voorbeeld. Deze reisbench is verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor alle honden. De reisbench is gemaakt van een extra stevige Nylon buitenzijde. De onderkant is waterbestendig en het binnen kussen is uitwasbaar. Voorzien van een stevige rits en 3 openingen!

Sterk & Veilig

Wat als uw hond een verre reis gaat maken en u wilt uw hond veilig vervoeren? Dan kan u kiezen voor sterke, veilige en degelijk kwaliteit. Dat kan een reisbench zijn van zwaar metaal of een kunststof vervoersbench. Het handige is dat ze allebei goed afsluitbaar zijn en er spullen boven/naast geplaatst kunnen worden zonder dat de hond daar last van heeft. In de kunststof vervoersbench kan ook een tussenschot. 


 Kortom: De nylon bench is ideaal mee te nemen op vakantie, tijdens dagjes weg of op shows.