Advies nodig? 0113 - 384019

Autobench - 78x49x57cm - Zwart

Deze autobench is geschikt voor kleine en middelgrote honden. Door de twee schuine zijdes past deze bench in vrijwel iedere auto! De bench heeft aan de twee schuine zijdes een deuropening met extra vergrendeling. Veiligheid staat bij deze autobench dus voorop! De bodem van de bench is een kunststof lade die makkelijk te reinigen is.

Klik hier voor maat groter.

nú € 39,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Neemt u de hond vaak mee in de auto? Dan is deze bench een uitkomst! Door de twee schuine zijdes past de bench in bijna elke kofferbak. De grote deuropeningen zorgen ervoor dat de hond gemakkelijk en snel in de bench kan komen.

Heeft u de bench tijdelijk niet nodig? Dan is deze eenvoudig in te klappen tot een plat pakket, zodat u deze gemakkelijk op kan bergen. De bench wordt geleverd inclusief een kunststof handvat wat aan het traliewerk geklemd kan worden. Zo kunt u de bench eenvoudig optillen en verplaatsen.

Hoe vervoer ik mijn hond veilig in de auto? Deze vraag wordt vaak gesteld! Ten eerste is in ieder land de regels over dit onderwerp anders. De autobench kan een uitkomst zijn om uw hond veilig te vervoeren. De hond ka niet alle kanten op terwijl u aan het autorijden bent en tevens heeft hij zijn eigen plekje!

EAN code 8718868997975
Artikelnummer 80221
Materiaal Metaal