Advies nodig? 0113 - 384019

Trixie mobiele bench Vario Double

De Mobiele Bench Vario Double is gemaakt om twee honden tegelijk, afgeschermd te vervoeren. De bench heeft meerdere kanten die geopend kunnen worden.

Afmetingen: 91 x 60 x 61/57 cm
Kleur: zwart en grijs

nú € 159,00
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
 • Gratis verzending vanaf € 50,00
 • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Afmetingen: 91 x 60 x 61/57 cm Kleur: zwart en grijs Ideaal om twee honden te vervoeren Afscheidingswand is uitneembaar Incl. GRATIS schapenvacht Deze bench is gemaakt van een robuust polyester. De bench is ook zeer stevig. Dit is dankzij het metalen frame. In de bench is er een goede ventilatie. Dit komt door de gaas-inzetstukjes. Het bovenste inzetstukje is ook af te dekken. Dit is handig bij het afschermen van het dier. In de bench zit ook een dichte scheidingswand. Deze is ook uit te nemen. In de bench ligt ook een heerlijke schapenvacht look mat. Hier kan uw hond behaaglijk op uitrusten. Lees meer

  • Afmetingen: 91 x 60 x 61/57 cm
  • Kleur: zwart en grijs
  • Ideaal om twee honden te vervoeren
  • Afscheidingswand is uitneembaar
  • Incl. GRATIS schapenvacht

Deze bench is gemaakt van een robuust polyester. De bench is ook zeer stevig. Dit is dankzij het metalen frame. In de bench is er een goede ventilatie. Dit komt door de gaas-inzetstukjes. Het bovenste inzetstukje is ook af te dekken. Dit is handig bij het afschermen van het dier. In de bench zit ook een dichte scheidingswand. Deze is ook uit te nemen. In de bench ligt ook een heerlijke schapenvacht look mat. Hier kan uw hond behaaglijk op uitrusten.

Onderaan de bench zit klittenband. Dit houdt de bench goed op zijn plaats. Ook beschikt de bench over een afneembare flap die de bumper beschermt tegen krassen. Aan de onderkant van de bench zitten verder nog lussen. Deze kunnen met haringen in de grond worden vastgezet. Hierdoor is de bench ook buiten te gebruiken.

Lees minder

EAN code 4047974397251
Artikelnummer 39725
Materiaal Nylon
Kleur Zwart