Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Accessoires en overig

Ook voor accessoires voor kippen en ander pluimvee kunt u bij ons terecht! Dierenverblijf heeft diverse extra’s voor u en uw kippen. Van boeken over kippen tot warmteplaten, van plastic kippeneieren tot zitstokken: het is allemaal mogelijk. Bekijk snel ons complete aanbod!

Accessoires en overig Er zijn 35 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Kippenaccessoires

Bij Dierenverblijf kunt u terecht voor diverse extra’s voor kippen. Als u bijvoorbeeld begint met het houden van kippen, kunt u bij ons een speciaal samengesteld kippen Startpakket aanschaffen. Als u voor het eerst kuikens krijgt, dan kunt u ook terecht voor speciaal samengestelde kuikenpakketten. Ook kunt u losse warmteplaten en warmtelampen kopen voor uw kuikens. Voor deze apparatuur hebben wij ook diverse extra’s als regelaars, warmtekappen etc. Verder kunt u bij ons terecht voor zitstokken, legnesten, kaneelstaven, voertonnen en beits voor het kippenhok. Daarnaast kunt u bij ons handige drinkbakverwarmers aanschaffen in verschillende soorten en maten.

Meer weten over kippen?

Als u meer wilt weten over uw kippen en kippen in het algemeen, kunt u bij ons verschillende boeken over kippen kopen. Boeken zoals Kippen in de tuin, Kippenhouden en Kippenencyclopedie zijn bij ons verkrijgbaar. Door deze boeken te lezen, komt u meer te weten over kippen, zoals de verschillen tussen rassen, tips voor de aanschaf e.d. van kippen en andere wetenswaardigheden.

Kippenaccessoires kopen bij Dierenverblijf

Een snelle levering, deskundig advies en een goede service: dat is waar u op kunt rekenen bij het kopen van kippenaccessoires bij Dierenverblijf. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 bestelt, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden! Wilt u meer informatie en persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Kruiningen!

Lees meer