Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige
 

Zomerbanden voor uw hond!

Het is weer zomer en de zon schijnt fel op het asfalt. Het gevolg hiervan is dat het asfalt heet wordt. Heet asfalt is een bedreiging voor de hondenpoten. Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing in de vorm van een fantastisch en multifunctioneel product. In dit blog gaan we het hebben over dit product: de Ecopet potenwax. Veel leesplezier!

> Bekijk hier alle zomerproducten

Potenwax voor de bescherming van hondenpoten

In de zomer kan het asfalt soms flink heet worden. Dit hete asfalt zorgt ervoor dat er scheurtjes in de voetkussentjes van uw hond komen en dat ze uitdrogen. De potenwax van Ecopets zorgt er juist voor dat de voetzooltjes zacht en soepel blijven. Vaak horen we dat mensen vaseline gebruiken. Dit is echter niet verstandig. Deze wax is daarom ook vrij van vaseline. Vaseline verzacht namelijk de kussentjes van de pootjes zo dat ze sneller kunnen beschadigen.

Compact, schoon en zuinig

De potenwax zit in een handige stick die u eenvoudig in uw binnenzak mee kunt nemen. Zo heeft u hem altijd bij de hand. Het lijkt wat het systeem betreft een beetje op labello. Door de waxstaaf omhoog te draaien, is de stick gereed voor gebruik. Een bijkomend voordeel is dat u de pootjes kunt voorzien van de wax zonder dat u zelf vuile handen krijgt. Bij het gebruiken van de wax zorgt de stick er ook nog eens voor dat u nooit teveel wax gebruikt. Onwijs handig!

Multifunctioneel!

Is de potenwax van Ecopets alleen in de zomer te gebruiken? Beslist niet! Ook in de winter is deze stick enorm handig. De voetkussentjes van honden hebben namelijk in de winter te lijden onder de invloed van pekel, ijs en sneeuw. Ook hierdoor kunnen de poten van de hond beschadigen. De potenwax voorkomt dit. Tevens is het gebruik van de potenwax ook aan te bevelen bij een gladde ondergrond. De wax maakt de voetzooltjes stroever. Hierdoor krijgen de honden meer grip en kunnen zij bijvoorbeeld beter manoeuvreren en gemakkelijker opstaan op gladde vloeren.

Potenwax bij Dierenverblijf

De potenwax is een fantastisch product. U kunt het eenvoudig bestellen bij Dierenverblijf. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur geplaatst zijn, worden door ons dezelfde dag al verzonden

> Bestel hier Potenwax

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist