Advies nodig? 0113 - 384019
Ruim 25000 producten op voorraad
Informatie
Informatie
 

Vegetarische kauwsnacks voor honden

Terug naar overzicht
28-01-2019

Vegetarische kauwsnacks voor honden

Lekkere vegetarische kauwsnacks voor honden, bestaan die? Jazeker! Duvo+ lanceerde de productlijn ‘Garden Bites’. Tijd om eens wat aandacht aan deze producten te besteden. Veel leesplezier

Garden Bites

De Garden Bites van Duvo+ zijn smakelijke vegetarische kauwsnacks die voor 55% bestaan uit zoete aardappel. Zoete aardappel is rijk aan vitamines, calcium en ijzer. Dankzij de speciale vorm van de kauwsnack wordt het tandvlees gemasseerd en worden de tanden van uw trouwe viervoeter gereinigd. In de snacks zit een natuurlijk muntextract. Dit zorgt voor een frisse adem. Deze smakelijke snacks zijn verder ook nog glutenvrij en licht verteerbaar. Ideaal ook dus voor honden met allergieën. Garden Bites van Duvo+ kunnen als beloning of als tussendoortje gegeven worden.

Welke soorten zijn er verkrijgbaar?

De Garden Bites zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Van iedere variant is een kleine en een grote variant beschikbaar. De productlijn bestaat uit rechte kauwstaafjes, gedraaide kauwstaafjes, botjes, tandenborsteltjes en groentevormige kauwsnacks. Deze kauwsnacks zien er leuk uit wat vorm betreft. Ook hebben ze vrolijke kleuren, namelijk rood, groen en oranje. Al de producten uit de Garden Bites productlijn zijn verkrijgbaar in onze winkel in Kruiningen en ook via onze webshop.