Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Vegetarische kauwsnacks voor honden

Vegetarische kauwsnacks voor honden

Lekkere vegetarische kauwsnacks voor honden, bestaan die? Jazeker! Duvo+ lanceerde de productlijn ‘Garden Bites’. Tijd om eens wat aandacht aan deze producten te besteden. Veel leesplezier

Garden Bites

De Garden Bites van Duvo+ zijn smakelijke vegetarische kauwsnacks die voor 55% bestaan uit zoete aardappel. Zoete aardappel is rijk aan vitamines, calcium en ijzer. Dankzij de speciale vorm van de kauwsnack wordt het tandvlees gemasseerd en worden de tanden van uw trouwe viervoeter gereinigd. In de snacks zit een natuurlijk muntextract. Dit zorgt voor een frisse adem. Deze smakelijke snacks zijn verder ook nog glutenvrij en licht verteerbaar. Ideaal ook dus voor honden met allergieën. Garden Bites van Duvo+ kunnen als beloning of als tussendoortje gegeven worden.

Welke soorten zijn er verkrijgbaar?

De Garden Bites zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Van iedere variant is een kleine en een grote variant beschikbaar. De productlijn bestaat uit rechte kauwstaafjes, gedraaide kauwstaafjes, botjes, tandenborsteltjes en groentevormige kauwsnacks. Deze kauwsnacks zien er leuk uit wat vorm betreft. Ook hebben ze vrolijke kleuren, namelijk rood, groen en oranje. Al de producten uit de Garden Bites productlijn zijn verkrijgbaar in onze winkel in Kruiningen en ook via onze webshop.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist