Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

 

Top 5 producten bij vuurwerkangst bij honden

December is voor uw hond vaak geen fijne maand. Richting de jaarwisseling wordt er vaak vuurwerk afgestoken en veel huisdieren zijn bang voor deze harde en onverwachte geluiden. Dit veroorzaakt een hoop stress. Daarom presenteren wij u in dit blog 5 producten om vuurwerkangst bij honden tegen te gaan.

 

  1. RelaxoDog Pro

Vuurwerk zorgt voor stressvolle situaties. De compacte RelaxoDog Pro helpt uw hond kalmeren en ontspannen met de nieuwste, frequente trillingen voor honden. Deze geluidsgolven zijn voor mensen nauwelijks waarneembaar, maar juist zeer effectief op het onderbewustzijn van de hond. Het is een effectieve en diervriendelijke manier om uw hond te helpen ontspannen in stressvolle situaties!

 

  1. Adaptil Express

Bij vuurwerkangst zijn de Adaptil Express tabletten zeker aan te raden. Adaptil tabletten zijn gemaakt van een combinatie van natuurlijke stoffen en B-Vitamines. De tabletten hebben een snelle werking. Dit is dus ideaal om snel te ontspannen tijdens vuurwerk. Deze tabletten werken op basis van natuurlijke stoffen zoals GABA, L-Tryptophan en L-theanine. Een Adaptil tablet is een smakelijke tablet die makkelijk toe te dienen is.

 

  1. Rescue druppels

Rescue druppels zijn 100% natuurlijk en zorgen ervoor dat uw hond minder gevoelig is voor spanning. Daarom zijn deze druppels zeer geschikt om te gebruiken bij vuurwerkangst. Deze druppels kunnen in het drinkwater of over het voer gedaan worden. Ook zijn ze onverdund aan uw hond te geven. De Rescue druppels zijn speciaal ontwikkeld voor honden (en katten) en geschikt voor alle huisdieren. De Rescue druppels zijn alcoholvrij.

 

  1. Bachbloesem beloning

Bachbloesem beloning is de eerste hulp bij harde geluiden! Deze gezonde beloningssnoepjes zijn een middel om uw hond tot rust en kalmte te brengen bij harde geluiden, zoals rond de jaarwisseling. Deze snackjes zijn verrijkt met bloesemextracten. Ze zijn in te zetten bij acute situaties, maar begin op tijd met het geven van deze snoepjes: bij de jaarwisseling zeker 6 dagen van te voren. Deze gezonde beloningen zijn glutenvrij, lactosevrij en hypoallergeen.

 

  1. Adaptil Calm – On-the-go Collar

De Adaptil halsband is een anti-stressproduct voor honden. De halsband werkt op een basis van feromonen. De halsband helpt honden zich op hun gemak te voelen in spannende en nieuwe situaties. De halsband is goed te gebruiken bij vuurwerkangst. De halsband moet u tijdig aanschaffen: 4 weken voor de jaarwisseling moet uw hond de halsband al dragen. Bij heftige momenten is het raadzaam om de halsband te combineren met de Adaptil tabletten.

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Lees onze blog over het bezorgen van een zo rustig mogelijke periode aan het einde van het jaar. Heeft u nog vragen of wilt u een advies dat toegespitst is op uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op of kom langs!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist