Advies nodig? 0113 - 384019

RelaxoDog Pro

De RelaxoDog Pro is dé innovatieve oplossing bij angst, stress en gedragsproblemen van honden. Het is een effectieve en diervriendelijke manier om uw hond te helpen ontspannen in stressvolle situaties!

Afmetingen: Ø6,2 x 5,5 cm.

nú € 74,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Heeft uw hond soms last van stress dat veroorzaakt wordt door harde geluide, vuurwerk, onweer of eenzaamheid? Met de RelaxoDog Pro kunt u uw hond helpen ontspannen in deze stressvolle situaties. De RelaxoDog Pro werkt met geluidsgolven die voor mensen nauwelijks waarneembaar zijn maar juist zeer effectief zijn op het onderbewustzijn van de hond. Het volume is traploos instelbaar. De RelaxoDog Pro is ontwikkeld samen met dierenartsen, fokkers en eigenaren van gezelschapsdieren. Lees meer

Heeft uw hond soms last van stress dat veroorzaakt wordt door harde geluide, vuurwerk, onweer of eenzaamheid? Met de RelaxoDog Pro kunt u uw hond helpen ontspannen in deze stressvolle situaties. De RelaxoDog Pro werkt met geluidsgolven die voor mensen nauwelijks waarneembaar zijn maar juist zeer effectief zijn op het onderbewustzijn van de hond. Het volume is traploos instelbaar. De RelaxoDog Pro is ontwikkeld samen met dierenartsen, fokkers en eigenaren van gezelschapsdieren.

De compacte RelaxoDog Pro helpt uw hond kalmeren en ontspannen met de nieuwste, frequente trillingen voor honden. Nieuw aan de RelaxoDog Pro is de Pro Timer-functie. Ook nieuw aan de RelaxoDog Pro is de Noise-motion sensor. Als u niet in de buurt bent en de stressfactoren treden toch op, dan gaat de RelaxoDog Pro automatisch aan. Daarnaast beschikt de Relaxo Dog Pro over een LED-indicatiesysteem. Dit systeem geeft aan welke functies ingeschakeld zijn..

De RelaxoDog Pro is praktisch in gebruik. Het werkt draadloos op een oplaadbare batterij. Het apparaat heeft binnen een bereik van 5 meter en buiten een bereik vna 3 meer.

Lees minder

Afmetingen: Ø 6,2 x 5,5 cm.
Technische data: 5 V DC, 600mA
Luidspreker: 4 Ohm, 3W
EAN code 4260414550638
Artikelnummer RELA0107