Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Volgende
 

Speciale kerstcadeautjes van JR Farm voor uw konijn

In feestmaand december wordt iedereen verwend. Maar, vergeet u uw konijn niet? Deze vrolijke knager verdient ook zeker een leuk kerstcadeautje! Om het wat makkelijker te maken zetten wij een paar speciale december- en kerstcadeautjes van JR Farm op een rij. Veel leesplezier!

De JR Farm Adventskalender

Bovenaan het lijstje staat – natuurlijk – de JR Farm Advenstkalender voor konijn en knaagdier. Deze Adventskalender van JR Farm bevat 24 vakjes. Dit is het aantal dagen vanaf 1 december tot en met 24 december, de dag voor Kerst. Deze kalender is een leuk en smakelijk middel om met uw konijn of knaagdier af te tellen. De kalender bevat hartjes en kerstboompjes. De hartjes en de kerstboompjes zijn ook nog eens allemaal graanvrij.

Winters hooihuis

Een ander leuk kerst- of decembercadeautje is het JR Farm knaagdier Winter Hooihuis.

Het huisje bestaat uit hooi, vezels en nog meer natuurlijke producten. Ook bevat het knaagdiersnoepjes en kokos. Dit knaagdierhuis is verkrijgbaar in verschillende maten. Het kleinste huisje is geschikt voor kleine knaagdieren, zoals ratten, muizen en hamsters. Het middelformaat huis is geschikt voor middelgrote knaagdieren, zoals cavia's en ratten. Het grootste hooihuis is geschikt voor alle knaagdieren en dwergkonijnen. In dit knaagdierhuis kunnen knagers lekker uitrusten, verstoppen of ravotten. Kortom, een leuk cadeautje voor de winter!

Knaagdier Gift Box

De naam van dit product zegt het al: echt een artikel om cadeau te doen! Deze Gift Box van JR Farm zit vol knapperige kruiden en andere lekkernijen. Deze Gift Box bevat ook een besneeuwde kerstboom: een dennenboom met kokos, zaden van grasachtigen, kanariegraszaad, brandnetel, erwten, boekweit, peterselie, wortels, hennepzaad, lijnzaad, venkelzaad, pepermunt, paardenbloem, zetmeel en nigelle. Daarnaast bevat de Gift Box bergweidehooi, natuurlijke vezels, lekkere appelstukjes en andere smakelijkheden. Daar maakt u uw vrolijke knager echt blij mee!

Natuurlijk kunt u uw konijn ook verrassen met iets anders uit ons assortiment! Kijk daarom verder op onze webshop of kom langs in onze winkel in Kruiningen! Fijne feestdagen!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist