Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Winterproducten konijn

In de winter daalt de buitentemperatuur vaak naar punten waarop u maatregelen moet nemen: u moet zorgen dat uw hok op tijd winterklaar is! Door het hok winterklaar te maken, beschermt u uw konijn tegen de koude weersomstandigheden. Wij helpen u daarbij! Denk bijvoorbeeld aan isolatiehoezen, thermohoezen of isolerend stro. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod winterproducten!

Winterproducten konijn Er zijn 14 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Waterflesje

In de winter is het ook belangrijk dat het konijn kan blijven drinken. Door de lage temperaturen in de winter kan het water in het flesje bevriezen. Om het bevriezen te voorkomen, kunt u maatregelen nemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een thermohoes te gebruiken. Een thermohoes rond het flesje zorgt ervoor dat de temperatuur van het water gelijk blijft. Ook zou u kunnen kiezen voor een drinktoren met een anti-vriessysteem. Voor dit apparaat moet er wel stroom in de buurt van het hok aanwezig zijn. Datzelfde geldt ook voor de bij ons verkrijgbare drinkbakverwarmers.

Andere winterproducten

Andere handige winterproducten zijn bijvoorbeeld rolgordijnen voor het hok. Het gordijn beschermt uw dieren tegen koude, wind en regen. Ideaal voor de koude dagen is de SnuggleSafe Heatpad. Dit is gemakkelijk op te warmen in de magnetron. Na het opwarmen blijft de Heatpad ongeveer 10 uur warm! Ook wordt er een hoes meegeleverd met een leuke print. Een andere maatregel is het isoleren van het hok en het isoleren met stro. Omdat stro geen vocht opneemt, is het goed te gebruiken als isolatiemateriaal. Konijnen gebruiken stro om lekker in weg te kruipen en zich zo te beschermen tegen de kou.

Winterproducten bij Dierenverblijf

Een snelle levering, deskundig advies en een goede service: dat is waar u op kunt rekenen bij het kopen van winterproducten bij Dierenverblijf. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze winterproducten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 bestelt, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden! Wilt u meer informatie en persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Kruiningen!

Lees meer