Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Op zoek naar een leuk hondenkussen?

> Bekijk hier alle hondenkussens

Als u op zoek bent naar een hondenkussen, dan heeft u ontzettend veel uitzoek! Er zijn namelijk zoveel verschillende merken met verschillende soorten hondenkussens beschikbaar. Dat maakt de keuze niet altijd makkelijk. In deze blog lichten we een paar merken uit en geven we aan wat hun specialiteiten zijn.

Scruffs

De hondenkussens van Scruffs zijn voornamelijk orthopedisch. Daarom zijn ze goed voor honden die last hebben van hun gewrichten. Neem bijvoorbeeld het Scruffs Chateau Memory Foam Plush. Het Scruffs Chateau Plush kussen is gevuld met memory foam. Memory foam is verkruimeld geheugenschuim dat ervoor zorgt dat het kussen zich aanpast aan het lichaam van de hond. Honden die last hebben van hun gewrichten, krijgen met dit kussen dus extra steun.

Doggy Bag X-treme

Op zoek naar een hoogwaardige waterdicht hondenkussen? Dan kiest u voor de hondenkussens van Doggy Bag. Neem bijvoorbeeld de Doggy Bagg X-treme Zwart. Deze hondenkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een extra zacht oppervlak. De hoes is gemaakt van zeer sterk waterafstotende nylon en heeft een polystyreen vulling, gecombineerd met cederhout snippers. Deze vulling is ook aan te vullen. Het kussen is hypo-allergeen en anti-vlooien. Daarnaast neemt de vulling geen geur op. Ook heeft de Doggy Bag een ademende laag die de vulling droog houdt en zorgt voor het verdampen van lichaamsvocht. Vanwege de Teflon-coating zijn vlekken, vuil, zand en modder gemakkelijk te verwijderen.

Snobbs

De hondenkussens van Snobbs zijn luxe, stevig en van hoge kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Een voorbeeld is de New Wodan Grijs. Dit is een comfortabele hondenkussen van eco-leder. Hij heeft een stoere en robuuste uitstraling en is verkrijgbaar in 6 verschillende maten. De New Wodan Grijs is geschikt voor honden met een allergie. Het matras is niet wasbaar, wel af te nemen met een vochtige doek

Lief!

Hondenkussens van Lief! zijn normale pluche hondenkussens met leuke prints. De hondenkussens van Lief! zijn er in verschillende varianten en uitgesplitst in varianten voor ‘boys’ en ‘girls’. De hondenkussens van Lief! zijn leuk te combineren met de andere speeltjes en attributen van Lief!. Hierdoor vormt het een leuk en vrolijk geheel. 

51 Degrees North

51 Degrees North is een topmerk met veel verschillende varianten. De hondenkussens van 51 Degrees North zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rechthoekig, rond en ovaal. Neem bijvoorbeeld de 51 Degrees North Hondenkussen Velvet. Dit is een mooi en zacht rechthoekig hondenkussen. Dit kussen heeft afneembare en wasbare hoes. Een ander stijlvol kussen is de 51 Degrees North Color Blocking Round Boxpillow. Vergelijkbaar met dit kussen, is de Color Blocking Pillow Orange. Dit is echter een rechthoekig hondenkussen met een zwarte anti-slip onderkant. Dit superzachte ronde hondenkussen heeft twee kleuren die perfect samengaan. Ook dit hoes is afneembaar en wasbaar. Ook zijn er van 51 Degrees North hondenkussens met prachtige prints, zoals Hondenkussen Leaves - Floral.

Ieder hondenkussen is anders en ieder merk heeft weer andere karakteristieken! In deze blog hebben we verschillende merken en hondenkussens uitgelicht, maar er is natuurlijk nog veel meer! Kijk daarom snel verder op onze website! Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op! 

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist