Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Volgende
 

Ongediertebestrijding zonder chemische middelen

Vlooien, teken en ander ongedierte bestrijden? Dan bent u bij Dierenverblijf genoeg te kiezen, want wij hebben veel verschillende ongediertebestrijdingsmiddelen. Klanten vragen ook regelmatig aan ons of we ongediertebestrijdingsmiddelen hebben zonder chemische middelen. Daar gaat het in deze blog over.

Ongedierte bestrijden

Om ongedierte zoals vlooien en teken te bestrijden, kunt u verschillende middelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan pipetten of een spray voor op het huisdier, een halsband of een omgevingsspray. In een groot deel van de producten zit een werkzame chemische stof. Deze is uiteraard onschadelijk voor uw huisdier. Toch hebben wij ook ongediertebestrijdingsmiddelen zonder chemische middelen, zoals de Dimethicare ongediertebestrijdingsmiddelenproductlijn van Beaphar.

Dimethicare

De ongediertebestrijdingsmiddelen van Dimethicare zijn voorbeelden van effectieve middelen zonder chemische stoffen. Deze middelen zijn op basis van siliconen. De producten bevatten namelijk de stof ‘dimethicon’. Dit is een silicone die parasieten fysiek immobiliseert. De kunnen zich daardoor niet meer bewegen of voeden en zullen vervolgens sterven. De productlijn bestaat uit een beschermende spray en pipetten voor op het huisdier en een omgevingsspray. Deze middelen zijn er zowel voor honden als voor katten.

Sectolin

Een ander goed voorbeeld van een niet-giftig en niet-chemisch bestrijdingsmiddel is de Sectolin Vlo & Mijt omgevingsspray. Deze omgevingsspray werkt ook met dimethicon De spray is mens-, dier- en milieuvriendelijk. De omgevingsspray coat de vlo volledig, zodat hij zich niet meer kan bewegen.

Ongediertebestrijdingsmiddelen

Bij Dierenverblijf hebben we dus verschillende soorten ongediertebestrijdingsmiddelen. Ook als u een middel zonder chemische stoffen zoekt, kunt u dus bij ons terecht. Heeft u nog vragen of wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist