Advies nodig? 0113 - 384019

Sectolin Vlo & Mijt Omgevingsspray 400 ml

Sectolin Vlo & Mijt Omgevingsspray 400 ml

Sectolin vlo & mijt omgevingsspray zorgt er voor dat vlooien en mijten geen kans meer krijgen. Deze spray is zeer effectief tegen huisstofmijt: binnen 3 dagen is er geen enkele beweging meer zichtbaar. De Vlo & mijt spray is geurloos en veilig voor u, uw huisdier en het milieu.

Inhoud: 400 ml.

nú € 19,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De Sectolin vlo & mijt omgevingsspray is een middel tegen vlooien en mijten dat in de gehele huiselijke omgeving gebruikt worden. U dient de spray niet op het huisdier zelf te spuiten. Het is een mens-, dier- en milieuvriendelijke omgevingsspray. Deze spray is namelijk gifvrij. In de spray zijn twee siliconen gebruikt. Deze zorgen voor een goede doordringbaarheid en het inkapselen van de vlo. De omgevingsspray coat de vlo volledig, zodat hij zich niet meer kan bewegen.

Deze omgevingsspray is geurloos en kleurloos. Ook is het bij het sprayen geen ventilatie nodig. De omgevingsspray is tot 9 weken werkzaam. Ook is deze omgevingsspray effectief tegen vlooien, eieren, larven en poppen. Een van de werkzame stoffen is Dimeticone. Dit is ook een middel dat ingezet wordt tegen hoofdluis bij kinderen.

EAN code 8715122146001
Artikelnummer 760897