Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

De 5 leukste speeltjes om uw hond bezig te houden in quarantainetijd

Uw hond in de quarantainetijd bezighouden? Soms misschien lastig! Daarom hebben wij voor u vijf verschillende leuke hondenspeeltjes geselecteerd! In willekeurige volgorde:

Kong Classic 

Een echte klassieker is het onweerstaanbare en robuuste hondenspeeltje van Kong: de Kong Classic. Dankzij de unieke vorm en het oersterke materiaal is het een geliefd speeltje bij hond en baasje. Hij stuitert perfect en kan gebruikt worden om te vullen met koekjes en pasta. Daarnaast is hij verkrijgbaar in verschillende maten, dus geschikt voor iedere hond.

  Trixie Tuimel Snackei

Het Trixie Tuimel Snackei is een groot ei waar beloningssnoepjes in gedaan kunnen worden. Door het tuimel-effect van dit kunststof speeltje, vallen er aan de onderkant steeds snoepjes uit. Ook is de moeilijkheidsgraad in te stellen. Er zitten namelijk vier uitneembare schijfjes met openingen in. Deze regelen de uitgifte van de snoepjes.

Kong Comfort Jumbo XL

In de quarantainetijd heeft uw trouwe viervoeter vast een lief slaapvriendje nodig. De Kong Comfort Jumbo XL is een heerlijk zachte en grote speelknuffel voor uw hond. Dankzij het grote lijf zorgt deze speeleend voor meer plezier. Door de krakende geluiden, het zachte pluche en de piepertjes is de Kong Comfort Jumbo XL extra aantrekkelijk om mee te spelen.

AFP Interactive Fetch’N Treat

De AFP Interactive Fetch’N Treat is een apporteer- en beloningsspeeltje. Wanneer uw hond de bijgeleverde bal in de bovenzijde van de AFP Interactive Fetch’N Treat stopt, gaat er een luikje open en krijgt uw hond een traktatie. Vervolgens rolt de tennisbal weer de kamer in en kan uw hond opnieuw beginnen. In de AFP Interactive Fetch’N Treat zit namelijk een aparte ruimte waar u beloningssnoepjes in kunt doen. U kunt eerst samen met uw hond spelen en zo uw hond trainen om er zelfstandig mee te spelen.

Trixie Activity Snuffelmat

De Trixie Activity Snuffelmat bestaat uit allemaal franjes. Hiertussen kunt u beloningssnoepjes verstoppen. Ook kan deze mat prima gebruikt worden voor de dagelijkse voeding. Met zijn poot of met de snuit kan uw hond het eten vinden. De snuffelmat is ideaal om uw hond bezig te houden, maar ook om schrokken te voorkomen.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist