Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Neemt u uw huisdier mee op vakantie?

De vakantie komt er weer aan! Waar gaat u naartoe? Regelt u opvang voor uw huisdieren of neemt u ze gezellig mee? In dit blog gaan wij het daarover hebben. Wij zullen we wat tips geven voor het meenemen van uw huisdier op vakantie. Veel leesplezier!

Vakantiebestemming

Voor u op vakantie gaat met uw huisdier, is het belangrijk om te weten of uw huisdier wel toegestaan is in de accommodatie. Het is daarom handig om dit vooraf even te bespreken.

Het zou vervelend zijn als u na een lange reis aankomt en blijkt dat uw viervoeter of andere huisdier niet welkom is. In het geval van een lange reis is het goed om de reis op te delen in korte stukken. Een hond of kat heeft na een paar uur reizen even een korte pauze nodig. Verder is het handig om voor konijnen en knaagdieren genoeg hooi en water ter beschikking te hebben tijdens de reis. Op uw vakantiebestemming is uiteraard handig als uw huisdier een eigen plekje heeft. Vergeet daarnaast vooral ook niet om eet- en drinkbakken en voor mee te nemen. Ook is het raadzaam om vooraf te checken of het drinkwater op uw vakantiebestemming wel te drinken is.

Vliegen en ander vervoer

Gaat u vliegen en wilt u uw hond meenemen? Kies dan voor een van de vervoersbenches van Ferplast. Deze transportboxen zijn stevig en speciaal gemaakt voor het veilig vervoeren van uw hond in het vliegtuig, maar ook in de trein of de boot. De bench heeft namelijk een stevig hengsel en veiligheidskliksluitingen. Daarnaast kan uw hond de bench niet vanaf binnen openmaken, omdat het deurtje een beveiligde sluiting heeft. Heeft uw hond stress bij het reizen? Dan kunt u ook nog kiezen voor de Bachbloesem beloningskoekjes van Renske. Deze helpen bij stress voor het reizen en zijn tevens gluten- en lactosevrij en hypoallergeen.

Ook andere dieren hebben een vervoersmandje nodig. Neem bijvoorbeeld een klein mandje voor konijnen.

Uw huisdier meenemen op vakantie is erg leuk, maar het vereist wel de nodige voorbereiding. Heeft u nog specifieke vragen of wilt u meer advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist